promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elvis Presley unokája előkerült és mindent elmondott, így néz ki most a legendás énekes leszármazottja
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Elvis Presley unokája csinos felnőtt lett, aki az egykori szupersztár házát is megörökölte. 

Lehetséges, hogy kevesen tudják, de Elvis Presley lányának négy gyermeke is született. Első férjét, Danny Keough-ot fiatalon, még énekesi pályája megkezdése előtt ismerte meg. csaladLisa 21 évesen hozta világra első gyermekét, Danielle Rileyt, aki mára sikeres színésznő lett. Három év múlva fia, Benjamin Storm is megérkezett. Sajnálatos módon ő 27 éves korában gyilkosságot követett el. Elvis és Priscilla lánya később Michael Lockwooddal házasodott össze 2006-ban, majd ikreik születtek 2008-ban.

A legnagyobb unoka utoljára tavaly decemberben szólalt meg és egyből jó néhány családi titokról rántotta le a leplet. 

Elvis Presley unokája ekkor azt mondta, hogy édesanyja halála után ő vette át a híres gracelandi otthont és úgymond ő is ott a fő fenntartó.  Riley Keough azt is megerősítette, hogy anyja, Lisa Marie Presley nem szeretett a nyilvánosság előtt lenni. Riley néhai édesanyja nem élvezte a reflektorfényt, amely az egész életére rávilágított. Már kisbabaként nagy őrület vette körül, nem hiába, hiszen ő volt Elvis Presley egy szem gyermeke. 

Azt hiszem mindenki más. Az anyán nem olyan volt, aki szerette a figyelmet. Nem szeretett a nyilvánosság előtt lenni. Számára ez egy őrült helyzet volt,  amibe beleszületett. De szeretett Gracelandbe jönni, szerette a rajongókat, és szeretett az Elvis-rajongók eredeti generációjával találkozni. A nagymamám pedig nyilván annyi éven át egész életét Elvis örökségének szentelte

- válaszolt arra Riley, hogy édesanyja nem, míg nagyanyja élvezte a figyelmet. 

A fiatal és egyben csodaszép lány elképesztően hasonlít az édesanyjára és a nagyanyjára is. Egyáltalán nem szégyelli felvállalni, hogy kik az ősei. Édesanyjával és Priscillával évekkel ezelőtt az Elvis című film premierjén is együtt jelentek meg. Lisa Marie tragikus halálát követően ő örökölte Elvis gracelandi birtokát.

Forrás: Mirror

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás