promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Döbbenetes titok derült ki Elvis Presley haláláról, kitálalt a mostohatestvére
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Durva dolgokat mondott Elvis Presley-ről a mostohatestvére.

Kevés olyan ikonikus énekes született, mint Elvis Presley, hiszen a Királyként is emlegetett legenda olyan sikereket ért el annak idején, hogy vannak rekordjai, amiket még most se nagyon tudtak megdönteni. A tavaly bemutatott Elvis című filmnek köszönhetően sokan megismerhették a világsztár életét, így valószínűleg már mindenki tudja, hogy nagyon komoly gondokkal küzdött az utolsó években – mindössze 42 éves volt, mikor 1977-ben meghalt egy szívroham következtében.

Elvis Presley még most is rengeteg embert érdekel, folyamatosan jelennek meg róla a dokumentumfilmek. Májusban mutatták be például az Elvis' Women című dokuszériát, amiben a mostohatestvére, David Stanley is megszólalt, és olyan dolgokat mondott az énekesről, hogy mindenkinek felakadt a szeme – Elvis rajongói egyenesen sokkot kaptak attól, ami elhangzott a kedvencükkel kapcsolatban.

David Stanley szerint öngyilkosság vezetett Elvis Presley halálához, ugyanis állítólag előre eltervezte, hogy beveszi azokat a gyógyszereket, amik végül valószínűleg a halálos kimenetelű szívrohamot okozták nála.

Az énekes mostohatestvére arról is kitálalt, hogy Elvis imádta a 15-16 éves lányokat, és nagyon félt attól, hogy egyszer lebukik, és kiderül, hogy ilyen fiatal szeretői vannak. Jó eséllyel ez a rettegés is közrejátszott abban, hogy végül bevette a gyógyszereket – legalábbis, ha hihetünk David Stanley szavaiban.

Elvileg Elvis Presley egykori testőrei is hasonló dolgokról számoltak be a szupersztár szerelmi ügyeiről a botránykönyvükben, vagyis David Stanley ezek szerint igazat mondott, de most érdekes módon nyilvánosan kért bocsánatot mindenkitől, akit felzaklattak a szavai. Elmondása szerint Elvis megérdemli a szeretetet, amit a rajongóitól kap, ő pedig úgy tűnik, hogy már megbánta, amiket mondott róla.

Íme egy közös kép Elvisről és a mostohatestvéréről:

Akit érdekel, az itt megnézheti Elvis Presley legutolsó fellépését a halála előtt:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás