promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Anya megparancsolta, hogy adjam át neki a teljes fizetésemet, hogy visszafizessem neki, hogy felnevelt, teljes pánikban vagyok
Borítókép:  Profimedia/ Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A 20 éves lány édesanyja szeretné visszakapni azt, amit a lányáért tett az évek során.

Egy nő nagyon összeveszett az édesanyjával, miután a teljes fizetését elkérte tőle azért, hogy visszaadja neki azt a pénzt, amit a múltban az oktatására költött.

A 20 éves lány elmesélte, hogy édesanyját mind saját édesanyja, mind férje bántalmazta az évek során, akitől most el is vált. Mint írta, édesanyjának három nővére van, és akkoriban a nagyapja volt az egyetlen kereső a családban, így anyja és nagynénje minden keresetüket átadták a nagymamának. 

Régebben anyám a teljes fizetését odaadta a nagyinak, sőt engedélyt kellett kérnie tőle, hogy elköltse a saját pénzét. Ez egy egyértelmű eset, amikor a történelem ismétli önmagát, mikor megkérdeztem anyát hogy miért van szüksége a teljes fizetésemre, hatalmas vita alakult ki köztünk. Elmagyarázta, hogy ő és a nagynéném is ezt csinálták, de én mondtam neki, hogy akkoriban ez más volt, mert csak egy kereső volt a családban, és hat szájat kellett enni, míg most már csak mi ketten vagyunk.

- írta a Redditen közzétett bejegyzésében a fiatal lány.

Miután édesanyja verbálisan bántalmazni kezdte, ultimátumot intézett a lányához, mondván, ha nem adja le minden hónapban a fizetését, a jövőben nem fizeti ki az esküvőjét. Arra a kérdésre pedig, hogy mit kezdene a fizetésével, azt mondta, hogy saját magának fog spórolni, és megtéríti vele mindazokat a költségeket, amelyeket lánya oktatása okozott és fog okozni neki még a jövőben.

Miután lánya azt mondta, neki hogy minden hónapban adna neki egy kis pénzt, hogy segítsen, de neki is szüksége van rá a megélhetéshez, az anyjához intézett könyörgései süket fülekre találtak:

Dühösen azt mondta, hogy reméli, hogy egy olyan férjet találok, aki ugyanezt teszi velem. Aki elveszi az összes fizetésemet, és csak annyit ad, amire szükségem van

Miután felfedte édesanyja álláspontját a témával kapcsolatban a Redditen, a legtöbb ember azt mondta neki, hogy az édesanyja megismételte azt a bántalmazást, amelyet ő maga is elszenvedett, a fiatal lánynak pedig nem szabad engednie a nyomásnak és ki kell állnia magáért.

A kommentelőknek pedig vélhetően igazuk van ebben az esetben, ezt a helyzetet azonban egyáltalán nem könnyű megoldani főleg egy anya-lánya viszony esetében.

Forrás: Mirror

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás