promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
29 éves anyjával jár fenéktáncot a 22 éves lány, a 45 éves apa büszke a családjára
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Sokan nem nézik jó szemmel ezt a furcsa anya-lánya kapcsolatot.

A családi kötelék nagyon erős tud lenni, a szülők általában nagyon közel állnak egymáshoz a gyerekeikkel, de amit a 29 éves Savana Chapin, és mindössze 7 évvel fiatalabb lánya, Tizzi csinál, az már túl megy bizonyos határokon. A két nő olyan, mintha ikertestvérek lennének, a megszólalásig hasonlítanak egymásra, pedig valójában nem is igazi vérrokonok.

Ha bárki meglátná az utcán Savana-t és Tizzi-t, biztos azt gondolná, hogy testvérek. Pedig ez nem így van. A két huszonéves nő között egészen furcsa, már-már hátborzongató anya-lánya kapcsolat van. De mégis hogy lehetséges az, hogy egy 29 éves nőnek van egy 22 éves lánya?

Még mielőtt bárki elborzadna, tisztázni kell, hogy Savana Chapin Tizzi mostohaanyja. A közel 30 éves nő ugyanis hozzáment Tizzi 45 éves apjához, Chris Chapinhez. A nő akkor találkozott először férjével, amikor jelentkezett egy fodrász állásra a férfi szalonjába; hamar összebarátkoztak, és végül összejöttek.

(Chris Chapin családja körében. Fotó: Profimedia)

Bár van három közös gyermekük is, Savana szemmel láthatóan Tizzi-vel jön ki a legjobban. A 22 éves eleinte nagyon szkeptikus volt az új mostohaanyja és az apja közötti jelentős korkülönbséget illetően, és ezt Savana teljes mértékben meg is értette.

„Tudom, hogy ha én Tizzi életkorú lennék, és az apám hazajönne egy lánnyal, aki közelebb lenne hozzám életkorban, mint őhozzá, valószínűleg elfenekelném”

- idézi a családanyát a LADBible.


Az internet népe nem nézi jó szemmel, hogy Savana és Tizzi ilyen kapcsolatot ápolnak egymással, mert az egy dolog, hogy valaki jól kijön a mosothaszülőjével, de az, hogy együtt járnak fenéktáncot, és úgy viselkednek mindketten, mint a lázadó kamaszok, akik most fedezték fel maguknak a TikTok-ot, az több, mint bizarr. Sokan azon a véleményen vannak, hogy a 45 éves családapa saját lánya, Tizzi klónját akarta behozni a családjukba.

„Most már legjobb barátok vagyunk, és ő az én kis jobbkezem”

- mondta Savana.

Azt viszont nehéz lenne megmondani, hogy melyikük a mostohaanya és melyikük a lány. Ti meg tudjátok állapítani?

@sav_chapin We’re back!!! Did you miss us! #fyp #stepdaughter #stepmom original sound - Sav
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás