promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Történelmet írtak a Szerencsekerék műsorában: Kasza Tibi sírva fakadt, Sydney van den Bosch sikított, hirtelen fordult át minden
Borítókép:  TV2
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Sydney van den Bosch sikított, Kasza Tibi a szemét törölgette, ennyire meghatározó dolog történt csütörtökön a Szerencsekerékben. 

Tavaly decemberben új részekkel debütált a Szerencsekerék, természetesen újra Kasza Tibi vezetésével. Segítője, Sydney van den Bosch is visszatért, szerencselányként adásról adásra találkozhatnak vele a tévénézők. Mint mindig, most hétköznap esténként is 2 civil és egy sztár teszi próbára a tudását, a tét pedig hatalmas. Többmilliós nyeremények találhatnak gazdára a fődij játékban, amelyben valamikor a civil, máskor pedig a sztár játékos vehet részt. Mindez attól függ, hogy ki remekel jobban a szerencsekerék forgatásánál.

A csütörtöki adásban azonban olyan történt, amelyre eddig még nem volt példa. Sokszor fordul elő, hogy nagy összeggel távozott versenyző, de most valaki szinte mindent elvitt a műsorból. 

A fődíj játékba ezennel egy civil játékos jutott be, aki kitalálta a feladványt és kétmillió feletti összeggel lett gazdagabb. Ám ezután jelent meg Sydney van den Bosch, aki tartogatott még meglepetéseket. Felnyitotta a borítékot, amelyben nem más volt, mint egy autót mintázó jel. Ez pedig azt jelentette, hogy a Szerencsekerékben játszó Gyöngyinek sikerült megnyernie még a stúdióban kiállított autót is. Ilyen pedig még soha nem történt a műsor történetében, ekkora nyereményt még senki sem vitt haza.

Atyaúristen, én sírni fogok

- jegyezte meg Sydney, mielőtt kiderült, hogy mivel gazdagodik még a nyeremény.

Valóban így is lett, a szépséges modell könnyes szemmel folytatta az adást, csak úgy, mint a játékos, aki zokogásban tört ki. A stúdió végig tombolt, joggal lehet mondani, hogy a nyertes hölgynek ez volt élete egyik legszebb és legsikeresebb napja.

A nyertes hölgy még hozzátette, hogy valamilyen szinte számított rá, lánya ugyanis azt mondta neki, hogy inkább busszal menjen el a műsor forgatására, két autóval ugyanis nehéz lenne hazajönni. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás