promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hirtelen megfagyott a levegő a TV2 stúdiójában, példátlan jelenet játszódott le a Szerencsekerékben
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Történelmi pillanat, hihetetlen jelenetek a stúdióban.

A TV2 által újjánindított Szerencsekerék az elmúlt időszakban elképesztő meglepetéseket produkál azoknak, akik rendszeres nézők, és rendszeresen követik a megfejtős kalandokat Kasza Tibi és Sydney van den Bosch társaságában a tévéképernyők előtt. A stúdióban most történelmi pillanatoknak lehettünk szemtanúi, hiszen ilyen megfejtésre ritkán van példa, pedig mindenki álmodik ilyenről. Akik lemaradtak a hétfői adásról, azok sajnálhatják, ám vissza lehet nézni mindent, hiszen nagyon fontos az is, hogy reagáltak az eseményekre azok, akik a stúdióban, élőben élték át a példátlan történéseket.

Ez az a felvétel, amelyet majd a TV2 Play-en vagy éppen majd a YouTube-on még évtizedek múlva is pörgetni fognak, hiszen tényleg tévétörténelmi pillanat volt, még ha az elején viccnek is indult az, hogy ez lesz a megfejtés.

Nos, a hétfői adásban az ügyeletes sztárjátékos Barabás Kiss Zoltán volt, akinek a hangját milliók ismerhetik a tévéből vagy éppen a moziból, hiszen rengetegszer hallhatjuk őt szinkronhangként.

A témakör az volt, hogy "magyar hangja", és Barabás Kiss Zoltán viccből mondta a saját nevét, mint megfejtést. Még fel sem ugrottak a betűk helyei, nem tudhatta azt sem, hogy hány betű, hány szó lesz a megfejtés, de ő kimondta a saját nevét. És bizony ez volt a megfejtés, pedig Kasza tibi csak felolvasta azt, hogy "magyar hangja", és már el is hangzott a megfejtés a stúdióban.

Kevesen láthattak már ilyet.

Kasza tibi pedig viccesen meg is jegyezte, hogy óvást nyújt majd be a Feladványügyi Hivatalnál. Aztán jött a megfejtés, és minden kiderült, érdemes megnézni, hogyan reagáltak minderre a stúdióban a játékosok és a műsorvezető.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás