promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sokkoló fotó került elő Elon Musk hálószobájáról, a milliárdos azonnal reagált
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Elképesztő helyen él Elon Musk a fotó tanúsága szerint.

Mint azt szinte mindenki tudja Elon Musk milliárdos vállalkozó és üzleti mágnás és számos cég vezérigazgatója, például a SpaceX, a Tesla, a Neuralink vagy a The Boring Company, de társalapítója a PayPalnak is, amely ma már a világ egyik vezető online fizetési rendszere. A hírek szerint azonban Musk a hatalmas vagyona ellenére a mindennapokban nem él nagy lábon, sőt szinte alig költ bármiféle luxusnak tekinthető dologra.

A vállalkozó a hírekbe leginkább ambiciózus céljaival és az innovatív technológiák iránti törekvéseivel kerül, amelyekkel potenciálisan megváltoztathatja a világot. E mellett pedig számos más projektben is részt vesz, többek között elektromos autók fejlesztésében, űrkutatásban vagy nagysebességű közlekedési hálózatoknak a létrehozásában.

Ezek után pedig nem is csoda, hogy Muskot a világ egyik legbefolyásosabb emberének tartják és munkásságát számos díjjal is elismerték már. A milliárdos egyébként számos közösségi média platformon is aktív, köztük a  X-en, korábbi Twitteren és az Instagramon is. saját közösségi oldalán pedig több mint 162,5 millió követője is van. Az oldalát egyébként leginkább arra használja, hogy különböző vállalatairól osszon meg híreket, de időnként természetesen vicces posztokat is közzétesz, amik nagyon sokszor megnevettetik a követőit.

Nemrégiben azonban az X-en közzétettek egy képet Elon Musk állítólagos hálószobájáról, ami felrobbantotta az egész internetet. 

Elon Musk a 188 milliárd dolláros vagyonával a világ egyik leggazdagabb embere. Ez az ő hálószobája

- olvasható a nagy visszhangot kiváltó poszt mellett.

Mint azt a fotón látjuk a szobában szinte semmilyen bútor nincs és mindössze egy matracnak tűnő fekvőhely hever a földön. Ezek után pedig nem is csoda, hogy a kép pillanatok alatt elterjedt a közösségi oldalakon és rengeteg komment is érkezett alá a felhasználtól. A Tweet természetesen felkeltette Elon Musk figyelmét is, a milliárdos pedig egy igen humoros választ adott a felvételt megosztó felhasználónak.

Válaszul Elon Musk ezt írta:

Nem teljesen rossz. Múlt hétvégén egy barátom kanapéján aludtam.

Musk kommentje több mint 2 millió lájkot kapott, de erről a fotóról nyilvánvalóan nem derül ki, hogy valóban egy ennyire egyszerű szobában alszik-e, bár ha igaz a történet az rendkívül érdekesnek bizonyulna.

Forrás: The Youth

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás