promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ádámkosztümben pózol Elon Musk volt párja, ezzel most keményen odaszúrt a Tesla vezérének
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Elon Musk megkerülhetetlen figura mind gazdasági, mind pedig közösségi szempontból. Bármit tesz, bármihez nyúl, abból hír lesz, azonban mintha az egészet tudatosan, ő maga irányítaná.

A Tesla és a SpaceX nagyágyúja amellett, hogy felfoghatatlan érdeklődés övezi, remekül lavírozik a nyilvánosság és a magánélet mezsgyéjén.

Így bombaként robbant a hír, amikor 2018-ban megerősítette: elrabolták a szívét. A választottja nem más, mint az énekesnőként tevékenykedő Grimes, polgári nevén Claire Boucher.

A hölgy mindig is az extravaganciájáról volt híres, sosem rejtette véka alá, hogy egyáltalán nem szeretné, hogy bármilyen hétköznapi dologhoz része legyen, életét pedig ennek a szellemiségében éli.

A pár kapcsolata igen komoly volt, kettő gyermekük született, egy természetes úton, egy pedig béranya által. Mi sem mutatja jobban, hogy mennyire el tudtak szeparálódni a sajtótól, hogy második gyermekük megszületése hosszú ideig teljesen titokban maradt.

Grimes előszeretettel pózol a kameráknak, a közösségi médiáiban nagyon aktív és mindenféle pozitív üzenetet igyekszik átadni az embereknek, amikor nem épp a krónikusan darkos gondolatairól beszél.

Azonban nemcsak külsejével, hanem életmódjával is rendesen odapörköl a rajta csámcsogó közvéleménynek: El akarta árverezni a lelke egy darabját 10 millió dollárért, a gyermekeinek extrém furcsa nevet adott és minden nap arra biztatja őket, hogy válasszák ki a saját nemüket, valamint többször is arról nyilatkozott, hogy teljesen egyetért Musk-kal abban, hogy ő nem egy létező ember, csupán Musk fejlesztette ki őt egy szimuláció keretein belül, mert nem tudja elképzelni, hogy két ember ennyire hasonlíthat.

A hasonlóság végül sajnos kevés volt, a sztárpár útjai 2021-ben külön váltak, azonban a jóviszony megmaradt és gyermekeiket nagy egyetértésben, közösen nevelik.

Itt pedig meg tudjátok tekinteni a hölgyet, igen hiányos öltözetben, ami tökéletesen mutatja a fent leírtakat: sosem szeretne az átlaghoz tartozni és sosem hagyja, hogy bárki megmondja neki mit csináljon.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás