promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rejtélyes beszédet mondott Harrison Ford, itt a vég és teljesen visszavonul?
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Harrison Ford, a Csillagok Háborúja és az Indiana Jones-filmek sztárja valami egészen furcsa dolgot mondott a minap.

Harrison Ford díjat kapott a Critics' Choice Awards-on, de a rajongók inkább keseregnek, mintsem örülnek a színész sikerének. Harrison furcsa szavai miatt ugyanis azt gondolják, hogy végleg visszavonulhat és elkezdheti a jól megérdemelt nyugdíjas éveit. 

Nagyon boldog vagyok, hogy itt lehetek ma este, hogy lássam, mivé válik a munkásságunk és láthatom az összes tehetséges embert, akik olyan lehetőségeket kapnak, amelyek karrierem kezdeti szakaszában én valószínűleg nem kaphattam volna. A szerencse és a csodálatos írók, rendezők és filmesek munkájának kombinációja miatt vagyok itt. Rendkívül szerencsésnek érzem magam. Örülök ennek a megtiszteltetésnek, és nagyon nagyra értékelem

- mondta a megható sorokat a 81 színész, aki meghatottan tartott a színpad felé.

Sikerének szerényen egy részét a szerencsének tulajdonította, a legtöbben pedig csak gratulálni tudtak neki hihetetlen színészi bravúrjaihoz. Ám sokan úgy gondolják, hogy ez a beszéd nagyon úgy hangzott, mintha vissza akarna vonulni. Rengeteg nézőt kényelmetlenné és szomorúvá tette, hogy így kellett látniuk Harrisont. 

Harrison beszédét a következő videóban lehet visszanézni:

Az biztos, hogy páratlan öt évtizedes pályafutás áll mögötte, Star Wars és az Indiana Jones című epikus franchise-ok annyira meghatározók, hogy nincs olyan ember a Földön, aki ne tudná, hogy miről van szó. Han Solóként több meghatározó mondata is volt, amelyet még most is emlegetnek a rajongók és szinte mindenki. Ezek a meghatározó filmek pedig 10 milliárd dollár bevételt hoztak világszerte.

Annak ellenére, hogy már benne van a korban, Harris Ford egészen eddig nem gondolkodott a visszavonulásról. Idén szerepelt az Apple TV+ Shrinking című műsorában, amivel a vígjátéksorozat legjobb mellékszereplőjének járó díjat is elnyerte. Az 1923-as Yellowstone-i spinoffban Helen Mirren oldalán is játszott, és hamarosan Thaddeus „Thunderbolt” Ross szerepében debütál az Amerika kapitány: Brave New World-ben.

Forrás: Mirror

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás