promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Krausz Gábor kamerák elé állt és mindent bevallott: Mikes Anna mellett is feleségét gyászolta
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Krausz Gábor kamerák előtt állva vallott be mindent az elmúlt időszakáról. 

Nyár óta izgalommal figyelik az emberek, hogy mi történik Krausz Gábor és Tóth Gabi között. A séf és az énekesnő ugyanis 2023-ban szakítottak, majd hamar kiderült, hogy Gabi szívét már el is rabolta valaki, aki nem más, mint a Fricska táncegyüttes egyik tagja. A Dancing with the Stars kezdetével pedig átkerült a fókusz Gáborra és a táncpartnerére, Mikes Annára. Már az adások kezdetétől fogva gyanakodtak a tévénézők, hogy valami lehet kettejük között, majd végül tényleg megerősítették, hogy egy párt alkotnak. 

Krausz Gábor most kamerák elé állt és a válásáról és a Dancing with the Stars műsoráról is vallott, természetesen nem hagyta ki belőle új szerelmét, Mikes Annát sem. A sztárséf most először tett ilyet, ezelőtt még nem beszélt ennyire nyíltan ész őszintén a mögötte álló nehézségekről. 

A válással kapcsolatban arról beszélt, hogy egy igazi gyászfolyamaton ment keresztül. A nyár vége pedig a Tóth Gabival való közös kislányuknak sem volt egyszerű. 

Amikor elválsz, akkor az olyan, mintha meghalna egy szeretted, gyászolsz. Mikor gyászolunk valakit, nem mindig azt az illetőt gyászoljuk, mert neki már mindegy, hanem magadat. Hol fogsz lakni, Miből fogsz élni, mit fogsz csinálni, hogy fogod fenntartani a gyerekkel a kapcsolatot? igazából én magamat sajnáltam

- osztotta meg Gábor, majd azután, hogy a dolgok jó irányba kezdtek haladni az életében, le tudta zárni magában a nehéz időszakot. 

Ekkor rátért az Annával való kapcsolatára is. Nem akarták, hogy a kapcsolatuk miatt szimpátiát váltsanak ki a nézőkből, emiatt nem árulták el a TV2 táncos műsora alatt, hogy szerelem szövődött közöttük. Krausz Gábor mindenképpen szerette volna megvárni a műsor végét, hogy lássák, miként működnek egymással.

Mindenképp szerettem volna megvárni azt, hogy ez hova fut ki, hogy a Hanni ezt hogyan kezeli, megszereti-e Annát, a családom és a barátaim hogyan kezelik. Amikor biztosak vagyunk benne, akkor föl lehet vállalni

 - osztotta meg a nagyvilággal a sztárséf.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás