promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Baywatch sztárja durva oldalcicit villantott: Alexandra Daddario kacér fotója mindenkit felpezsdít
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Alexandra Daddario mellét oldalt semmi sem takarta, így indult el vacsorázni a dögös színésznő.

Alexandra Daddario amerikai színésznő, aki nem riad vissza attól, ha meg kell mutatnia a testét. Sokan az újfajta Baywatch miatt ismerhetik, amiben együtt játszott Zac Efronnal és Dwayne Johnsonnal. Természetesen az őzikeszemű kebelcsoda ott sem fogta vissza magát és igencsak hajazott a piros úszódresszben Pamela Andersonra, persze, sötét hajjal. 

 De a filmek kedvelői a Fehér Lótusz és a Mayfair Witches sorozatból is ismerhetik őt, aki pedig követő őt a közösségi médiában, láthatta, hogy imád dögös lenni és szereti megmutatni a bájait. Instagram-oldalán több sokat mutató fotót megoszt, többször vetkőzésre adta már korábban is a fejét. A múltban olyan képeket osztott meg, amelyeken nem hogy hiányos öltözetben, hanem bugyi és felső nélkül, anyaszült meztelen látható. Valószínűleg 2024-ben, az újévben is folytatni fogja majd ezt a szokását, hiszen egyáltalán nem szégyenlős, a férfi követői ennek pedig igencsak örülnek. 

Nemrég pedig egy vacsorára igyekezett az édesanyjával, mondanunk sem kell, hogy az öltözetében akadt némi érdekesség. Akkorát villantott, hogy azon december óta csodálkozik az internet népe. 

Amikor vacsorára indultunk, anyukám azt mondta:  „Szerintem túl sokat mutat az oldalsó melled”, én pedig azt mondtam neki, hogy „nem, nem anya, teljesen el van takarva”

- írta Alexandra az Instagram-oldalán.

A fotót előző hónapban töltötte fel a színésznő, még karácsony előtt, azóta pedig rengeteg komment és elképesztően sok lájk lepte el a fotóját. 

- Csodálatos vagy - olvasható a fotója alatti komment szekcióban. 

- Mondd meg anyukádnak, hogy ne aggódjon… így tökéletes… Gyönyörű vagy  - jegyezte meg valaki Daddario bejegyzésénél a szavaira reagálva. 

- Nincs olyan, hogy túl sok. Így a legjobb - írta valaki más arra nézve, hogy egyáltalán nem sok, amelyet a színésznő ruhája mutat. 

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás