promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Most jött a bejelentés: reklámmentessé válik a TV2, ezzel indokolták a változást
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A TV2 reklámmentes csatornává válik.

A hazai nézők utálják, ha kedvenc műsoraikat és filmjeiket hosszú reklámblokkok szakítják meg. Ráadásul sokszor tovább tartanak a reklámok, mint maga a produkció: többször is volt már rá példa az RTL-en és a TV2-ön is, hogy elindult egy műsor, majd 10 perccel később máris reklámokat raktak be.

Biztos ismerjük az érzést, amikor van egy kiemelt műsor, mondjuk egy Dancing with the Stars vagy egy Sztárban sztár leszek, ami bruttó 4 órás adásidejű, és negyedóránként gyógyszerreklámokkal, szolgáltatók karácsonyi ajánlataival, illetve filmek ajánlóival zökkenteke ki minket az élő adások izgalmaiból. De valójában ebből a 4 órából egyet, vagy másfelet a reklámblokkok tesznek ki. Még bosszantóbb az, amikor egy Sztárbox húzódik el a rengeteg reklám miatt - ráadásul ebben a műsorban javarészt csak beszélnek, míg a bokszmeccsek, amikre mindenki kíváncsi, összesen 15-20 percet tesznek ki.

Az ember sokszor azt kívánja, hogy a tévécsatornák inkább reklám nélküliek legyenek, de nyilván mivel kereskedelmi csatornákról van szó, ezt kár is remélni.

Vagy mégsem?

A TV2 egy újévi meglepetéssel készült a nézőknek: bejelentették, hogy reklámmentessé válnak.

Ez igen váratlan bejelentés a csatornától, de bizonyára nagyon sok néző örülni fog neki; legalábbis addig, amíg tart. Ugyanis nem örökre szól a reklám nélküli TV2, a csatorna csak január 1-jén déli 12 órától éjfélig fogja fenntartani ezt az állapotot.

Ez azt jelenti, hogy minden műsor és film, amit leadnak az újév első napján 12 órától éjfélig, azt megszakítások, kellemetlen és kéretlen reklámok nélkül élvezhetjük. A TV2 ezzel akar kedveskedni a nézőknek 2024 első napján.

De mi is lesz január 1-jén a TV2-n?

12:55-kor kezdődik majd a Pompon klub című vígjáték, amit 14:20-tól a Nők fog követni. 16:10-kor Dwayne Johnson, Kevin Hart, és Jack Black érkezik, hogy elkalauzoljanak minket a híres játék rettegett világába a Jumanji: Vár a dzsungel című produkcióban. A 18 órás Tényeket követően, 18:45-kor jön az ország legpörgősebb showja, a Szerencsekerék Kasza Tibivel és Sydney van den Bosch-sal.

20:05-kor Eddie Murphy tér vissza kultikus szerepében az Amerikába jöttem 2. részében, majd 21:45-kor A csajok bosszúja zárja az újév első napját; egyben a reklámmentes TV2-napot.

Alább belenézhettek az újév első Szerencsekerék adásába, amiben Maksa Zoltán lesz a sztárjátékos.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás