promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tangabugyit húztak a Vízipókra, az emberek teljesen kiborultak a bizarr látványtól
Borítókép:  Youtube
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A pók a mesében is viselt nadrágot, a szervezők utólag gyorsan elismerték a bődületes bakit.

Lehet óriási malőr, lehet szándékos médiahack volt 2019-ben, mikor a Magyar Vízilabda Szövetség bemutatta a 2020-as vízilabda Európa-bajnokság kabalafiguráját. A januárban kezdődő kontinensviadalra ugyanis nem akármilyen emblematikus figurával készültek, a Magyarországon kultikus Vizipók-Csodapók című rajzfilmsorozat életnagyságú figurájára nemes egyszerűséggel tanga bugyit húztak.

A Szövetség a kritikákra reagálva rögtön elismerte, hogy elrontották a kabalafigurát, és nincs mit szépíteni rajta, ezért el is rendelték az újratervezést. Az újratervezésnél is humoruknál voltak a szervezők, a felhívásban józan és hallucinogénektől mentes bábtervezők jelentkezését várták. Az RTL korabeli híradását, ami a napokban lett 4 éves, itt tudjátok visszanézni:

"Hát ez a vízipók rémes lett... szegény Vízipók! Úgy látszik ez a kabaladolog nagyon nem megy ebben az országban..."

- fogalmazott akkoriban egy kommentelő a Facebookon, de még ehhez hasonló megjegyzések százai záporoztak akkor a félresikerült kabalafigurára, akinek a kicsi plüss verziója egyébként maradhatott, hiszen az jól sikerült és elérte a célját. A kommentelő itt arra célzott, hogy pár évvel korábban szintén pórul jártunk, akkor a Vízi VB-re készült pulikutya figurát szedte ízekre az internet népe.

Egészen szürreális egyébként, hogy senkinek sem szúrt szemet, mennyire problémás ez a kosztüm, és hogy nem röhögték szanaszét magukat, miközben feladták a Vízipók jelmezben bebújt emberre. Ezért is vetődhet  fel sokakban, hogy talán szándékos bakiról van szó, ami hozzájárult ahhoz, hogy még ahhoz is eljusson a bajnokság híre, aki egyébként nem követi a vízilabda világát.

A legutóbbi világeseményre viszont szerencsére megembereltük magunkat, és az Atlétikai Világbajnokság kabalafigurája elképesztő népszerűségre tett szert a küzdelmek alatt, több mint egy héten keresztül folyamatosan szórakoztatta a stadion nézőit és a járókelőket egyaránt a Youhuu névre hallgató rackajuh, akivel örömmel fotózkodtak a turisták is:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás