promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Máris új férfira vágyik a Dancing with the Stars csinos táncosnője? Dögös mellei láttán mindenkinek tátva maradt a szája
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Stana Alexandra láthatóan már teljesen túltette magát a Meggyes Dáviddal való szakításon legfrissebb szexi fotóját látva.

Stana Alexandra az utóbbi időben leginkább azzal került a címlapokra, hogy szakított szerelmével, Meggyes Dáviddal, majd ezt követően a kommentelők azonnal össze is boronálták a Dancing with the Stars-beli táncpartnerével, Marics Petivel.

Alexandra és egykori párja egyébként a Párharc című műsorban még együtt versenyeztek, a műsort azonban már jóval korábban leforgatták, a páros kapcsolata pedig csak ezt követően romlott meg végérvényesen. A szakítás után a táncosnő azonnal elköltözött a közös albérletükből és el is kezdte független életét.

Azóta pedig úgy tűnik Dávid gyorsan tovább is lépett a szakításon, hiszen nemrégiben egy csinos szőke hölggyel kapták lencsevégre, akivel szemmel láthatóan több van köztük barátságnál. Alexandra azonban a hírek szerint jelenleg is szingli és hiába próbálták sokan összeboronálni Marics Petivel, valójában nem alkotnak egy párt a ValMar formáció énekesével.

Ezek után pedig nem is csoda, hogy így karácsony után Alexandra úgy döntött még inkább formába hozza magát, hátha az újév a számára is meghozza majd a szerelmet. A csinos táncosnő egy szexi fotót is feltöltött a közösségi oldalára az ünnepek utáni első edzéséről, ami láttán természetesen azonnal záporozni is kezdtek a kommentek.

Szandi egy elegáns fekete edzőruhában látható a fotón, amely tökéletesen kiemeli tökéletes alakját és a dekoltázsába is enged egy kis betekintést.

A táncosnő irigylésre méltó formáit több hozzászóló is kiemelte, ahogy azt is, hogy milyen jól tette, hogy továbblépett Meggyes Dávidon. A szexi fotó alá többek között az alábbi kommenteket fűzték a rajongók:

Szandi, szerintem jó hogy még időben szakítottál Dáviddal, mert furcsa volt látni, hogy már egy szőke nővel turbékolva összeér az arcuk!!! Igen hamar túllendült rajtad! Ami azt jelenti, hogy nem jelent jót! Hol van ő Marics Peti lelki szépségéhez, értékeihez!

Ezen a testen már nem kell dolgozni, úgy tökéletes ahogy van!

Gyönyörű vagy Szandi!

Ezek után pedig végezetül nézzük is Alexandra szexi fotóját!

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás