promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Pálmafák és tömény luxus: ilyen hihetetlen körülmények között él most Balin Horváth Éva
Borítókép:  YouTube
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Horváth Éváék már több helyen is laktak Balin, most is egy pazar helyen élik a mindennapjaikat. 

Horváth Éva és családja egyfajta kétlaki életet élnek. Az évük egy nagy részét Balin töltik, majd egy kis időre haza is látogatnak. Úgy tudni, hogy jelenleg is a világ másik oldalán tartózkodnak, sőt a gyerekeik is oda járnak óvodába. 

A csinos műsorvezető körülbelül egy évvel ezelőtt egy vlogot is elindított saját YouTube csatornáján, ahova férjével együtt osztanak meg tartalmakat. Persze, Éva párját homály fedi, az arcát eddig még nem mutatta meg. A videókban és a közösségi oldalán megosztott tartalmakból pedig jól kivehető, hogy éppen hol laknak. Habár egyszer már levideózták az egyik hatalmas luxusotthonukat, azóta már máshol élnek. 

Éva az új házukból már jó pár tartalmat megosztott, ilyen volt az, amikor a dadájuk a konyhában tancolt a kisfiával, de mutatta már meg a hálószobáját is, ahol a befogadott cicájukat fotózta le. Nemrég pedig szintén a konyhájában ülve jelentkezett. Ebből tudható, hogy egy igazán luxus és természetközeli helyen élnek. 

Facebook-oldalán nemrég egy újabb fotóval jelentkezett, amelyen kisfiával pózol ismét a luxusházuk előtt. 

Ezelőtt pedig egy hatalmas luxusházban töltötték a mindennapjaikat, amely igazán mesésnek bizonyult, úszómedencével a kertben. A környezet sem volt semmi, mintha egy dzsungel kellős közepén éltek volna. Mindez ebben a videóban például jól látható:


Éváék magyar otthona sem elhanyagolható, a Dunához közel élnek és egy forgatás alkalmával már a kamerákat is beengedte magához. A Hal a tortán legutóbbi évadában kapott szerepet, ahol többek között Alekosz társaságában kellett összecsapnia a többiekkel. Amikor ő látta vendégül a sztárokat jól látszott a hatalmas otthon, amely elképesztően modern és hatalmas kerttel rendelkezik. Sőt, még úszómedencéje is van a kétgyermekes párnak. 

A magyarországi házuk a vlogjukban is feltűnik, ilyen például az első videóik egyike, amely épp karácsonykor készült. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás