promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Horváth Évát ágyjelenetre hajazó pózban kapták le, formás testén teljesen átázott a fürdőruha
Borítókép:  Youtube - HorvathEvaOfficial
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Horváth Éva alaposan megmutatott mindent a kamerának.

Nincs olyan megmozdulása Horváth Évának, amitől ne esne le a rajongói álla: most éppen egy fürdőruhás fotó okozott hatalmas felzúdulást a szépségkirálynő. A felvételen egy gyönyörű medence partján pózol és ha nem tudnánk, hogy ki szerepel a képen, azt hinnénk egy 20 éves fitneszmodell legújabb fényképét dobta elénk az Instagram algoritmusa.

Pedig erről szó sincs: ez bizony a 44 éves modell, műsorvezetőt látjuk a fényképen, akinek egyébként nem olyan soká, november 23-án lesz a születésnapja.

Azonban a dicséretek mellett sokan kiakadtak, Éva ugyanis a posztját mentegetőzéssel kezdi: jelzi, hogy tudomása van arról, hogy meghízott, de éppen itthon volt látogatóba és nem tudott ellenállni a kedvenc magyar finomságainak, mint a ropi és a csoki. Éva és családja nagyon sokáig Balin élt és ezen idő alatt ezeket az ételeket nélkülöznie kellett.

Ha a szomszédos országban utazunk sem ugyanazok az ízek és termékek köszönnek vissza ránk a boltok polcairól, képzeljük el, hogy mekkora eltérés lehetett a Balin található élelmiszerboltok és a magyar ABC-k között.

Sokaknak viszont nem tetszett az Éva által írt képleírás: egyeseket az akasztott ki, hogy a sztáranyuka olyan, mintha így akarna dicséreteket kicsikarni, amit sokan nagyon gyerekes műveletnek tituláltak és szerintük felnőtt nő már nem teper ennyire a bókokért.

A másik tábor pedig azon volt teljesen felháborodva, hogy mégis ki az az ember, aki ilyet mondott Évának és határtalannak titulálták az emberek rosszindulatát. Rengetegen bíztatták és bátorították, hogy csodálatos, akárhogyan is néz ki és soha ne hallgasson az irigy, gonosz emberek odaszólásaira.

A nagy visszahangot kiváltó képet itt tudjátok megnézni, döntsétek el, hogy láttok-e plusz kilókat Horváth Éván, valamint azt is, hogy szerintetek valóban dicséreteket-e kapni a sztár, azért választotta ezt a leírást a fotó mellé:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás