promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Döbbenetes részletek derültek ki Diana hercegné utolsó karácsonyáról: senki sem volt kíváncsi a trónörökös édesanyjára?
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Fény derült arra, hogy milyen körülmények között karácsonyozott utoljára Diana hercegné. 

A néhai Diana hercegnő utolsó karácsonya a hírek szerint nem volt valami boldog, királyi ünnepi hagyomány szerint fiaitól, Vilmos hercegtől és Harry hercegtől külön töltötte a napot. 1996 karácsonyán Diana és a mostani III. Károly király néhány hónapja elvált párnak számított, ezért Diana már nem volt köteles az ünnepi időszakot a norfolki Sandringham House-ban tölteni, ahol állítólag már átvészelt különféle kellemetlen karácsonyokat.

Diana karácsonyáról a királyi séf, Darren McGrady rántotta le a leplet és elárulta, hogy a sokak által szeretett hercegnő hogyan töltötte utolsó, magányos karácsonyát. A séf szerint Diana nagyon szomorú volt karácsony napján.

Vilmos  és Harry Sandringhambe mentek, Diana hercegnő pedig egyedül maradt. Ragaszkodott hozzá, hogy a személyzet a családjával töltsön időt karácsonykor, és hagyjuk az ételt a hűtőszekrénybe

- árulta el a séf, aki hozzátette, hogy a személyzet előre elkészítette az ételeket, hogy Diana felmelegítse magát a magányos időben.

Nyilvánvaló, hogy Diana nem élvezte a karácsonyokat Sandringhamben, ahol állítólag fagyos fogadtatásban részesült Károlytól való elszakadása után. 1993-ban állítólag Diana szenteste csatlakozott a családhoz Sandringhamben, ott maradt éjszakára, és mindenkivel elment a templomba. De nem maradt ebédelni, ehelyett egyedül ment haza a Kensington-palotába, és ott töltötte a nap hátralévő részét, mielőtt Washingtonba repült volna a barátaival. Mad ugyanez megtörtént 1994-ben is.

Diana egyáltalán nem érezte, hogy szívesen látják. Látta, hogy az ottléte mindenkit annyira feszült és nyugtalanná tett. A fiúk kedvéért csatlakozott hozzájuk, de ez nem működött. A Diana: Her True Story című bestseller kapcsán Andrew Mortonnak azt is elmesélte a hercegnő, hogy „kívülállónak” érezte magát Sandringham-i utazásai során, amelyeket rémisztőnek és kiábrándítónak nevezett

- nyilatkozta korábban egy forrás, írja a Mirror. 

A királyi család hagyományosan Sandringhamben tölti a karácsonyt, amely idén is így történt. A templomba menet pedig több felvétel is készült róluk, ezennel már II. Erzsébet nélkül: 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás