promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hirtelen megfagyott a levegő az RTL Reggeli stúdiójában, váratlan dolog zavarta meg az élő adást
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nagyon váratlan esemény szólt közbe, de a műsorvezetők profin kezelték.

A legfurcsább és legváratlanabb dolgok mindig élő adásban történhetnek, épp ezért az élő showműsoroknak is mindig van egy olyan hatása, hogy a valóság felülírhatja azt, ami a forgatókönyvben le van írva. Évente szilveszterkor nagyon sok csatorna esetén ezeket a kis bakikat közzé is teszik egy-egy válogatás keretében, ezek a válogatások pedig általában osztatlan sikert aratnak az év végén.

A baki műfaja természetesen akkor kezdődött, maikor a tévétörténelem is elkezdődött, és meglepő, de a YouTube-on elérhetők még olyan bakiválogatások is, amelyek bizony a televíziózás őskorából származnak, az ötvenes és hatvanas évekből. Ezek már így 2023-ban még jobban megmosolyogtatók:

De ilyen válogatásból nagyon sok van fent a magyar tévés esetében is, amikor bizony rengeteg fura dolog történik, és hőseinket vagy éppen azokat az embereket, akiket sosem láttunk még hibázni, bizony elképesztő szituációban látjuk. A véletlen pedig akkora úr, hogy megtörténik szinte a lehetetlen is.

De 2023 is tartogatott óriási meglepetéseket a tévében, amikor olyan váratlan helyzetbe kerültek a stúdióban ülők, hogy arra valahogy reagálni kellett. A Velvet hozott össze egy nagyon jó válogatást, amelyben összeszedték azt, hogy ebben az évben melyek voltak a legváratlanabb helyzetek a tévében. Ide került például az, amikor Marics Péter késve érkezett a stúdióba, és bevetődött a kanapéra.

De az egyik legérdekesebb az volt, amikor megszólalt az élő adásban megszólalt a tűzriasztó, de Miller Dávid és Papp Gergő élő adásban full profin kezelte a szituációt:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás