promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kétségbeesett lépésre szánta el magát a TV2, Bódi Sylvit és Zimány Lindát is bevetik, hogy működjön
Borítókép:  TV2 (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A tervezettnél előbb visszatér a csatorna egyik népszerű műsora.

Már megszokhattuk, hogy hosszú évek óta folyik a nézettségi harc a két legnagyobb kereskedelmi csatorna a TV2 és az RTL között, sokszor nem kis fejtörést okozva egymásnak, már ami az éves műsorstruktúrát illeti.

Nos, most úgy látszik a TV2 úgy döntött, hogy megelőzvén azt, hogy hátrányba kerüljön legnagyobb vetélytársával szemben már január 8-tól műsorra tűzi egyik népszerű műsorát a Sztárok a reptérent. A műsor egyébként idén, 2023-ban indult a csatornán, amelyből az ismert Reptér című sláger miatt nyilvánvalóan nem maradhatott ki Korda György és Balázs Klári sem és Szabó András Csuti volt a műsorvezetője.

Az első évadban többek között Cooky, Szécsi Debóra, Gáspár Bea, Gáspár Evelin, Oszvald Marika, Peller Károly, a Polgár házaspár, Varga Viktor, Fásy Ádám, Kautzky Armand és Szandi is megjelentek a nagy sikert arató műsorban, amelyből tehát hamarosan indul a második széria is. 

A csatorna bejelentése szerint január 8-án hétfőn ismét celebek töltik majd meg a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér terminálját. Az új évadban pedig többek között szerepelni fog majd Bódi Sylvi, Gelencsér Timi, Győrfi Dániel, Kiss Virág, Kozma Dominik, Pásztor Anna, Somhegyi Krisztián, Sydney van den Bosch, Tápai Szabina és Zimány Linda is, akik két-két fős csapatokban dolgoznak majd a repülőtéren.

A műsorban az a cél, hogy a munkanap végén minél több kilométert gyűjtsenek a versenyzők, amelyek a fődíj, egy álomutazás távolságát határozzák meg.

A Sztárok a reptéren produkció sikerét mutatja, hogy már az első évadával a Kreatív által rendezett Content Marketing versenyen győzedelmeskedett június végén, majd októberben nemzetközi díjat is elnyert, az IPRA Golden World Awards-ot utazás és turizmus kategóriában, illetve a PR News Platinum és a European Excellence Award arany minősítését is megszerezte.

A hamarosan induló második évadnak ismét Szabó András, Csuti lesz a műsorvezetője, az új évad előzetesét pedig az alábbi videóban meg is tekintheted!

 

(Origo)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás