promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Csősz Boglárka egy szál semmiben mutatta meg magát a kamerának: hiába él igazi luxusban, ruhára már nem futotta ezen a fotón
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Feleségek luxuskivitelben sztárja úgy döntött, hogy az ünnepeket pucéran tölti.

Csősz Bogival az elmúlt időben sok minden történt: attól volt hangos a média korábban, hogy a színésznő bejelentette, hogy külön utakon folytatják kőgazdag török férjével. A szakítás után pedig hamar lezajlott a válása is, baráti kapcsolatban zárta le házasságát a párjával. Bogi majd hazaköltözött Magyarországra és ide tette le az állandó lakhelyét. Egy ideig a szinglik életét élte, ám újra szerelemre, új párra talált és azt is megosztotta korábban, hogy már úgy érzi, hogy gyermeket is vállalna. 

Tehát boldogan éli az életét, a közösségi oldalán pedig igencsak aktív, sokszor megoszt egy-egy szeletet az életéről, például, hogy éppen hova megy vagy milyen projektbe kezdett bele. Saját magáról is megoszt több fotót, amelyek között van jónéhány dögös, szexi fotó is. Nem veti meg a dekoltáltabb darabokat, de sokszor látható feszülős edzős ruhákban, imád jógázni és a mindennapi tevékenységei közé tartozik a sport. Ezenkívül akad róla olyan fotó is, amelyen úgy tűnik, hogy semmilyen ruha nincs rajta.

Bogi készülődés közben fotózta le magát és igencsak szembetűnő, hogy a melleit egyáltalán nem takarta semmilyen ruha. Kezeivel takargatta magát a felvételen, amelyen leginkább gyémánt ékszerei kerülnek előtérbe. 

Az igazán dögös fotót, amelyen csaknem meztelen Bogi, nagyon megtetszett a követőinek, elárasztották rengeteg hozzászólással és bókokkal. Sokan azért dicsérik az Apám beájulna című film sztárját, mert hihetetlenül természetes kinézettel jelentkezett ezennel a közösségi oldalán. De olyan megjegyzések is érkeztek, amelyek arról tanúskodnak, hogy Bogi követői örülnek, hogy egy fiatalabb férfit választott, mint amennyi idős a férje volt korábban. 

- Nagyon jól áll neked ez a hajszín. És jó látni, hogy ujra posztolsz - olvasható a komment Csősz Boglára bejegyzése alatt. 

- Ragyogsz, mint mindig - jegyezte meg egy másik hozzászóló. 

 - Gyönyörű hölgy - érkezett a bók. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás