promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Durván megalázták Hajdú Pétert a saját műsorában, Lakatos Márk nem finomkodott vendéglátójával
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Hajdú Péter cinikus kérdést kapott a saját műsorában. 

Hajdú Péter YouTube-on kezdett el tevékenykedni és a korábban a tévében szereplő műsorai is átkerültek ide. Többek között a Frizbi és a beköltözős műsora is, amely a Beköltözve Hajdú Péterrel címet kapta. Az adásokban mindig más vendéget hív át magához, többek között Szabó Zsófi, Berki Mazsi és Hódi Pamela is volt már nála. Most pedig az ünnepek alatt egy különkiadással készül, méghozzá egy szilveszterivel.

A műsorvezető közzé is tett egy előzetest, amelyben látható, hogy ezennel nem csak egy vendége lesz. A leírásban az szerepel, hogy "különleges előszilveszteri buli Hajdú Péternél. Elsőként Lakatos Márk érkezik, aki új könyvéről is mesél, Járai Máté csatlakozásával felidézik az elbocsátásukat is az RTL Reggeliből. Ahol Gáspár Laci megjelenik, ott a karaoke sem maradhat el, így néhány klasszikus is felcsendül."

Ám az is jól hallható a videóban, hogy csipkelődésből sem lesz hiány a sztárok között. Lakatos Márk épp, hogy megérkezett, máris oltogatni kezdte a műsorvezetőt.

„Egyet árulj már el, hol van a Berki szelleme?”

 - szúrta oda Hajdú Péternek Lakatos Márk.


Mindennek hosszú előzménye van, Hajdú ugyanis jó kapcsolatot ápolt az elhunyt Berki Krisztiánnal. A Life TV egykori reggeli műsorában pedig egy látó is ellátogatott annak idején, aki azt állította, hogy megkereste őt Berki szelleme, ráadásul Péternek üzent is valamit. A tévés személyiség ekkor nem hitt ebben a dologban, majd tavaly decemberben megosztotta, hogy vele is természetfeletti dolog történt.


A saját házában hallott csörömpölést, majd a konditeremükben jelent meg Berki szelleme, méghozzá úgy, hogy az egyik gép kijelzőjén megjelent a neve. Péter és párja annyira megijedtek, hogy egy szakembert is áthívtak az otthonukba. Ezután pedig még tovább fokozódott a dolog: egy jósnő szerint Berki Krisztián szelleme jelen volt, amikor Hódi Pamela volt Hajdú Péternek vendége és amikor az Krisztián haláláról mesélt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás