promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megbabonázó szerelésben karácsonyozik Baukó Éva: alig takarja valami formás melleit
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Hihetetlenül szexi szerelésben mutatta meg magát Baukó Éva. 

Baukó Éva a ValóVilágban lett ismert. A valóságshowhős ezután több műsorban is szerepelt, többek között az Édes Életben is feltűnt. Azóta a nyilvános szereplést maga mögött hagyta és ingatlanosként helyezkedett el, amiben elmondása szerint kiemelkedő sikereket ér el: nem is tervez már visszatérni a celebkedéshez, szeretné magát a való életben fejleszteni és a valódi karrierjére koncentrálni. Minderről korábban Palik László YouTube-on elérhető műsorában is beszámolt: 

Ám közösségi oldalán igencsak aktív és korábban csípős kritikát is megfogalmazott több dologgal kapcsolatban is, nem igazán van olyan celeb, akibe ne mert volna beleállni. Valamint egy időben az RTL műsorainak végkimenetét is sorra elárulta. Mindez most már nem teszi meg, de egy-egy szexisebb fotót gyakran megoszt magáról, így volt ez idén karácsonykor is, egy elképesztően vadító fotóval kívánt a követőinek boldog karácsonyt.  

Éva egy fotózáson vett részt, ahol egy olyan fekete ruha volt rajta, amely igencsak rövidnek bizonyult, ráadásul a melleit aligha takarta el valami. Ám egy hosszú kesztyűt is felvett magára, hogy még vadítóra vegye a figurát. Ő ugyanis úgy gondolta, hogy szexi fotóval üzen, nem egy meghitt, karácsonyfás fotót készített. 

A rajongóinak pedig elképesztően tetszett ez a fotó, elképesztően sok lájk és komment érkezett az egykori botrányhoz fotójához. Sokan kívántak neki kellemes ünnepeket, még Varsányi Réka is, akit legutóbb az Ázsia Expressz - Felfedezzük Amerikát! című évadban láthattunk.

- Boldog Névnapot és Kellemes Ünnepeket Kívánok! - írta Réka Évának. 

- Nagyon komoly, gyönyörű vagy! - olvasható a kommentek között a bók.

- Azt a mindenit. Micsoda nő vagy - jegyezte meg egy másik hozzászóló. 

Baukó Éva Instagram-bejegyzése ide kattintva érhető el. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás