promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Anna Kournikova bugyija a szoknya alól a teniszmeccsen látszódott ki a pályán
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Anna Kournikova jó ideje visszavonult már a nyilvánosság elől, de újabb és újabb nosztalgiavideók kerülnek fel az internetre.

Valószínűleg a rajongók nagyon visszavárják már az egykori csillagot, hiszen a YouTube-ra egyre több nagyon is merész videó kerül fel, montázsba téve a gyönyörű taniszezőnő egykori nagyon bájos kis mozdulatait.

Anna Kournikova a '90-es évek végén és a 2000-es évek kezdetén ragyogott fel, mint a sportvilág egyik észveszejtő szépségű állócsillaga. Ha emlékszünk a Bravo Sport magazinokra még zsenge ifjúkorunkból, akkor biztosan eszünkbe jut, hogy milyen gyakran tűnt fel ebben a kiadványban a bombázó szépségű teniszezőnő. Magyarországon százezrek, világszerte pedig milliók rajongtak érte, mindenki ismerte őt, még az is, aki egy pöppet sem konyított a teniszhez.

Anna Kournikova azonban ezt a sportot közelebb vitee mindenkihez.

Egy videóklip forgatásán találkozott élete szerelmével, Enrique Iglesiasszal, aki szintén óriási népszerűségnek örvendett a kilencvenes években, így azonnal rájuk illett az a sokszor elcsépelt, és csak ritkán igaz bélyeg, hogy álompár. De náluk nagyon igaznak bizonyult ez a megszólítás. Az Escape című klip tulajdonképpen az ő szerelmi történetük kezdetét meséli el, ezáltal különleges jelentéssel bír.

Ez a híres pár ritkán oszt meg közös képeket, többnyire csak paparazzi fotók kerülnek elő róluk. Ám Anna Kournikova számos dögös fotójával találkozhatunk az interneten, korábban gyakori vendége volt a nagy hírű sztármagazinoknak is. Az Instagram-oldalán is több pikáns képet tett közzé fotózásokról, és a közösségi oldalán megtalálható egy különösen érdekes fotó is, amely az orosz Cosmopolitan számára készült, és 2019 májusában került fel az internetre.

Nemrégiben pedig újra elővették a sztár híres montázsait is, amelyek a meccsein készültek:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás