promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vajna Timi egy szál bugyiban indult síelni, szexi terminátorként vetette bele magát a hóba
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Brutálisan dögös fotót tett közzé Vajna Timi, erre a látványra nincsenek szavak. 

Vajna Tímeától egyáltalán nem állnak távol az erotikusabb, szexibb fotók, amelyeket szívesen meg is oszt közösségi-oldalán is. Rengetegszer jelentkezik bikiniben, persze, ami alig takarja el a melleit, de szexi fehérneműben is láthatta már az, aki követi. Akárhova utazik egy sokat mutató kép nem maradhat el, akár az Egyesül Államokban van, akár egy távoli országban, mindig előáll valamilyen izgalmas fotóval. 

Most ismét egy merészebb fotót tett közzé a közösségi oldalán, amely láttán mindenkinek elállt a szava, amiatt is, mert a bombázó valami egészen elképesztő, nem hétköznapi dolgot művelt.

Timit ugyanis elfogta a nosztalgia idén december közepén és visszakereste a 2017-18-as fotóit, amelyek valószínűleg ebben az időszakban készülhettek. Öt évvel ezelőtt ellátogatott a Aspenbe, ahol síeléssel töltötte el az idejét. Mivel ugyanis az Egyesül Államokban él, könnyen tud utazgatni egyik államból a másikba. 

Ehhez a téli tevékenységhez az emberek meleg ruhákat vesznek fel és jól eltakarják a testüket, de Timi ezt teljesen felülírta, úgy tűnik ő egyszerűen nem fázik, jól bírja a hideget. Andy Vajna özvegye a megosztott fotóján egy bodyt vett magára, amit jól lehúzott, így a mellei majdnem kiestek belőle. Nadrágot egyáltalán nem vett fel, úgy térdelt a hideg hóban. 

Az ultradögös fotót a követői sem hagyhatták szó nélkül, de sokan nem értik, hogy Timi miért vetkőzött le szinte meztelenre a tél kellős közepén a mínuszokban. Csak úgy záporoztak a bejegyzéséhez a megjegyzések és persze a dicséretek is. 

-Ez igen! Kedvem támadt síelni!  Ha ilyen szerelésben síelsz vigyázz kedves Tímea ,mert a havat is hamar megolvasztod! - írta az egyik férfi követője. 

- Itt valami nagyon nincs rendben fejben - jegyezte meg egy másik hozzászóló. 

- Értelmetlen mutogatás - szúrt oda egy harmadik kommentelő.

 

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás