promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vécének használták a betlehemet Füzesabonyban, durván belemocskolták az ünnepi díszletbe, a helyiek még most sem hiszik el a történteket
Borítókép:  Profimedia/ Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Elképesztő dolog rázta meg Füzesabony települését. 

Elképesztő dolog rázta meg Füzesabony lakosait, amely karácsonyhoz közeledve valóban felháborító és hihetetlen. Valaki ugyanis meggyalázta a településen felállított betlehemet, ott végezte el a dolgát. 

Egészen pontosan a tettes a kis Jézus bölcsőjébe piszkított bele, a pólyáját használta wc-papírnak.

A helyiek a könyvtár előtti téren állították fel a betlehemet, ahogy ez szokás karácsony előtt, az adventi időszakban. Elhelyezték benne Máriát, Józsefet, az állatokat is Jézus mellett, az idilii hangulat érdekében pedig egy hatalmas karácsonyfa is állt. Arra, hogy milyen botrányos eset történt, a füzesabonyiak vasárnap jöttek rá, miközben az esti gyertyagyújtásra készültek. Hatalmas felháborodás tört ki a településen, mindenki döbbenten állt a történtek előtt, az emberek alig tudták elhinni, hogy ilyen egyáltalán megtörténhet.  

A gyertyagyújtó ünnepségre végül eltűnt a széklet, ami csaknem akkora rejtélyt hagyott maga után, mint ahogyan odakerült. Az RTL riportjában a polgármester is megszólalt, aki pénzjutalmat is hirdetett a nyomravezető információkért. 

„Én nem büntetni akarom, csak szembesíteni akarom azzal a cselekedettel, amit tett. Hátha megérti, hogy ez a tett nem erre a világra való. Ezért is ajánlottam fel az ötvenezer forint nyomravezetői díjat”

- nyilatkozta Nagy Csaba. 

A településen működnek térfigyelő kamerák, de a szent családra pont nem látnak rá, így egyelőre rejtély, hogy ki okozhatott ekkora felháborodást, kire jött rá a szükség épp a betlehem előtt. Az eset azonban nem most történt, mindezt hat évvel ezelőtt, 2017-ben okozott hatalmas botrányt, akkor számolt be róla az esti Híradóban Erős Antónia. Ám az eset valóban annyira felfoghatatlan, hogy valószínűleg még most is emlékeznek rá a helyiek és biztosan feljön újra és újra az emlék karácsony közeledtével, na meg persze akkor, amikor felállítják a betlehemet. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás