promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Iszak Eszti lábai között szétnyílt a köntös és felcsúszott, de majdnem felül is villantott a vadmacska műsorvezetőnő
Borítókép:  Youtube - eszteriszak8261
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Őrjítő a látvány és ezzel még finoman is fogalmaztunk.

Ha azt kérdezzük, mi a közös a Quimbyben és Iszak Eszterben, azért valószínűleg sokan bajban lennének, ezért eláruljuk önöknek: a Quimby egy dunaújvárosi zenekar, míg a gyönyörű szőke műsorvezetőnő itt látta meg a napvilágot, 1987 november 8-án.

Eszter ha már itt született, itt is élt egészen 20 éves koráig, bár arról nincs információnk, hogy esetleg a helyi kohászüzemben gyakornokoskodott volna, ugyanis külseje miatt inkább a modellkarrier felé kacsingatott. 

Eszter a modellkedésnek hála messzire jutott az iparvárosból: szerepelt kifutón többek között Kínában, Japánban, Thaiföldön, míg Európában a divat egyik fővárosának tartott észak-olaszországi Milánóban is dolgozott.

Szerepelt a Topmodell leszek! című televíziós produkcióban, ami az országos ismertséget is meghozta számára, és innen pedig nem volt megállás. A média világa megtalálta őt, számtalan műsort vezetett már a tévéképernyőn a még mindig csak 36 éves Eszter, többek között a Viva tv emblematikus arca volt és minden túlzás nélkül Magyarország férfilakosságának a háromnegyede szerelmes volt belé.

Iszak Eszti egyébként nem csak elképesztően gyönyörű, hanem okos nő is: egyetemi diplomáját még 2013-ban szerezte a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola PR-marketing szakán.

Férjét gyaníthatóan szintén sokan irigylik tőle az országban: párja nem más, Gyurta Dániel - olimpiai, világ és Európa-bajnok úszófenomén. 

Eszter Instagramját mindig élvezet nézni 203.000 követőjével már bőven az influencer-kategóriába esik itthoni viszonylatban, éppen a profilképén a Cosmopolitan címlapján csodálhatjuk meg őt. Egyik legújabb képétől azonban nem túlzás állítani, hogy elállt a szavunk: ha a Barbie film rendezői itthon castingoltak volna, könnyen lehet, hogy Esztit választják a címszerepre, annyira jól áll neki a rózsaszín fürdőköpeny és a gyönyörű szőke haj.

Eszter szemlátomást nagyon odafigyel a bőrápolásra is, és hát az ilyen képek láttánk mi kénytelenek vagyunk megszavazni neki, hogy bizony ért is hozzá:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás