promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hosszú Katinka döbbenetes bejelentést tett, ezzel vége a találgatásoknak
Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hosszú Katinka ezzel együtt végső döntést hozott a 2024-es párizsi olimpiai szerepléséről is.

Megannyi leközölt cikk és érdeklődéssel várt napot követően valóban megtörtént ezen a héten az, amit a jó és kevésbé jóindulatú ismerősök már megszellőztettek Hosszú Katinka magánéletével kapcsolatban. A  vegyesúszás koronázatlan királynője tegnap este saját Instagram oldalán tette meg azt a bejelentést, amellyel alighanem elégedett mosolyt csal minden magyar arcára, még ha így el is esik a jövőben az olimpiai dicsőségeinek növelésétől. Hosszú Katinka gyermeket vár második férjétől, Gelencsér Mátétól. 

A háromszoros olimpiai bajnok (mindet 2016-ban, Rio de Janeiroban gyűjtötte be) Hosszú egy rá jellemzően paradox videóban jelentette be gyermeke majdani érkezését. Ugyanis úszó-, és pályatársai egy-egy angol, felmagasztalásnak szánt szóval jellemezték a világsztár sportolót. Zárszóként pedig a hátán lubickoló, szép kerek pocakot villantó Katinka szólott. A bajai kedvenc csupán egyetlen szót mondott ki, ám abba az ember háta beleborsódzik: 

"Mother."

- utalt magára és új szerepére a 21. század talán legsikeresebb magyar sportolója.

A 34. születésnapja előtt álló Katinka a találgatások szerint körülbelül a várandóssága harmadik hónapjában járhat. Sorsának új irányvonala végre teljessé teheti hullámvölgyektől sem mentes életét. Sajnos Hosszúval kapcsolatban emlékezetes a botrányhős Shane Tusuppal való viharos házassága és munkakapcsolata, továbbá a saját maga által életre hívott úszóverseny-sorozat is, amely durván földbe állt a koronavírus-járvány árnyékában. Korábban öt olimpián vett részt hősnőnk, ám az előző, tokiói játékokon már távolinak látszott karrierje csúcsa, így talán valóban a legjobbkor adta fejét a családi élete beteljesülésére. 

Arról egyelőre még nincs információja a sajtónak, hogy kisfiú vagy kislány van-e érkezőben. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás