promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ördög Nóra idomait csak a csipkés fehérneműje takarta el, ledobta a textilt a műsorvezető
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ördög Nóra ledobta a textilt, mindössze egy fehérneműben mutatta meg magát. 

Ördög Nóra már hosszú évek óta a magyar televíziózás egyik meghatározó alakja és elképesztően figyel arra, hogy mit mond és mit tesz. Azonban vele is elfordulnak kisebb-nagyobb bakik, amelyeket már nem lehet visszacsinálni. Előfordult már vele, hogy egy műsorban, nevezetesen Kasza Tibi műsorában annyira rövid szoknya volt rajta, hogy a műsorvezető mindent látott. Persze, Nóra próbálta viccesre venni a dolgot, de biztosan megbánta a felvétel után legalább ezerszer, hogy ilyen ruhában érkezett. 

Hasonló eset történt vele a családjával közös YouTube videóban is, amikor egy olyan felsőt vett fel, ahol a mellei szinte majdnem kiestek a helyéről. Az említett videóban a kisboltjuk nyári időszakát mutatták be és meséltek arról is, hogy mi történik velük. Majd miután férje rászólt, a műsorvezető rendbe szedte magát. 

Most ismét egy pikáns kép került elő róla, de ezennel ez egyáltalán nem egy félreértés vagy egy baki műve az, hogy mindenki kivillant.

Ördög Nóra egy együttműködés keretein belül elvállalta egy fehérnemű márka reklámozását, ez pedig azzal jár, hogy ő saját magán is megmutatja, hogyan állnak neki a márka melltartói és bugyijai. Egyáltalán nem szégyellős, minden szó nélkül bevállalta ezt, ruha nélkül pedig még az Instagram-oldalán is megmutatta magát. A fotón jól látható, hogy ruha egyáltalán nincs rajta, mindössze egy piros csipkés fehérneműt visel. Így még talán soha nem lehetett látni az elképesztően dögös műsorvezetőt. 

A követői pedig csodálattal nézték a 42 éves Nórát, akinek a fotójához elképesztően sok komment érkezett, legfőképp azért, mert egy nyereményjátékot is hirdetett. Azért lehet találni egy-két kommentet, ahol őt éltették. 

- Szexi vagy nagyon Nóri - dicsérte meg Nóra dögös fotója alatt egy kommentelő. 

- Meglátni és megszeretni - olvasható egy másik hozzászólásban. 

- Vagány vagy Nóri - jegyezte meg egy harmadik kommentelő.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás