promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Marics Peti ágyba vinné a TV2 műsorvezetőjét
Borítókép:  TV2
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Marics Peti ezzel a műsorvezetővel bújna szívesen ágyba.

Szombat este lesz a Dancing with the Stars döntője. Már csak három páros versenyzik a fináléban, de mindannyian azon a véleményen vagyok, hogy már azzal sokat nyertek, hogy idáig eljutottak. Krausz Gábor és Mikes Anna, T. Danny és Lissák Laura, valamint Marics Peti és Stana Alexandra volt a Mokka egyik adásának vendége a héten, azonban a beszélgetés kezdésére csak öten értek oda időben; Marics Petinek se híre, se hamva nem volt.

A ValMar énekese elkésett az élő adásról, így kénytelenek voltak nélküle elkezdeni a beszélgetést, aztán valamikor a 4. percben hirtelen befutott oldalról Marics Peti, akin látszott, hogy nemrég kelt csak ki az ágyból.


Az énekessel és partnerével egyébként nemrég publikáltak egy videót, amiben többek között kiderült, hogy Marics Peti a TV2 melyik sztárműsorvezetőjével bújna szívesen ágyba. Ráadásul ezt nem ő, hanem Stana Alexandra árulta el a nézőknek. A feladat ugyanis az volt, hogy mindig az egymásról feltett kérdéseket kellett megválaszolniuk: így esett szó például Alexandra exéről, illetve Peti vágyálmáról, hogy melyik műsorvezetőt választaná.

A Dancing with the Stars döntősének Ördög Nóra, Köllő Babett, és Demcsák Zsuzsa közül kellett választania; pontosabban közülük kellett megmondania Stana Alexandrának, hogy kit vinne ágyba a ValMar sármos énekese.

„Nórival aludna együtt szerintem. De ez durva, ebből botrány lesz, hogy ezt mondtam”

- mondta Alexandra, mire Peti ennyit felelt:

„Már kimondtad, én erről nem akartam beszélni”.

De hogy miért pont Ördög Nóra lenne a szerencsés, az kiderül az alábbi videóban.


A Dancing with the Stars döntőjével kapcsolatban egyébként egy kisebb változás történt, amiről már tájékoztattuk is olvasóinkat. Most azonban arra vagyunk kíváncsiak, hogy szerintetek ki fogja, vagy kinek kellene megnyernie a táncos showműsor idei évadját.

Ki fejlődött a legtöbbet az elmúlt hetekben? Ki érdemelné meg leginkább a győzelmet? Szavazz alább te is!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás