promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Brutális videó: cápa harapott csontig egy búvárt a közkedvelt üdülőhelyen, sokkoló felvételen a katasztrofális támadás
Borítókép:  Profimedia/ Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Elképesztő felvétel látott napvilágot arról, hogy egy cápa megtámad egy búvárt. 

Míg a legtöbb ember kiborulna, ha valaha is közelről látná a csúcsragadozót, egy férfinek sikerült  nyugodtnak maradnia és mivel előző nap három cápával találkozott minden baj nélkül kezdte el lefilmezni a borzasztóan veszélyes állatot. 

A férfi Egyiptomban végzett búvártanfolyamot, a víz alatt a cápa eleinte csendes volt, de a dolgok megváltoztak, amikor a csoporthoz több német búvár is csatlakozott. Valószínűleg felzaklatta a közelében tartózkodó emberek száma és megijedt. 

A forgatás közben észrevettem, hogy a búvár egyik kifújt buboréka megijesztette a cápát, és itt változott meg minden 

- nyilatkozta Dan White évekkel ezelőtt. 

A Dan által rögzített videó azt mutatja, hogy a cápa feljut a búvárok szintjére, és feléjük úszik. Közelebb érve az állat megtámadja az egyik búvárt, és beleharap a lábába. A videózó férfi úgy írta le a történteket, hogy ez egy őrületes dolog volt, főleg akkor kezdett komolyodni a helyzet még jobban, amikor a cápa a férfi vádli izmát leszakította a lábáról.  Ezután csonitg leharapta a lábát, hatalmas vörös színre festve a vizet.

Egy másik búvár sikoltozni kezdett, hallani lehetett a sikolyát

tette hozzá Dan.

Annak ellenére, hogy a csoport 10 méterrel a víz felszíne alatt van, a videón valóban hallható a kísérteties sikoly. A cápatámadás után a férfit felsegítették a felszínre, ahol az elsősegélynyújtók fájdalomcsillapítót adtak be neki és érszorítót helyeztek a férfi lábát. Végül a partra szállítottak és kórházba került.  Csodával határos módon a lábát nem kellett amputálni. 

A videó láttán a YouTube-felhasználók gyorsan kifejezték döbbenetüket, rengeteg komment érkezett a valóban rémisztő felvételhez. A legtöbben kifejezték, hogy mennyire ijesztő egy ilyen esetet látni, de akadt olyan is, aki szerint hatalmas ostobaságot követett el a csapat. Egy kommentelő pedig azt is leírta, hogy a cápa több figyelmeztetést is adott nekik, tudniuk kellett volna, hogy egy igencsak veszélyes példánnyal állnak szemben.

Forrás: Lad Bible

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás