promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Élő adásban kelt ki magából a műsorvezető: durva alázás miatt szakította félbe az élő műsort
Borítókép:  Profimedia/ Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Élő adásban történt olyan, ami miatt a kanadai televíziós világhírű lett. 

Leslie Horton, a Global News Calgary kanadai televíziósa széles körben szóbeszéd tárgya lett, miután egyik riportjában megemlítette, hogy milyen e-mailt kapott az egyik tévénézőtől. Élő adásban reagált is rá, megszakítva az eredeti műsor tematikáját. A tévéképernyők előtt ülők pedig elcsodálkozhattak a szavain. 

Csak válaszolok egy e-mailre, amit most kaptam: "Gratulálok a terhességedhez. Ha ilyen nadrágot fogsz hordani, akkor ehhez hasonló e-mailekre kell számítanod".

- hangzott el a tévéstől élő adásban. 

Nem, nem vagyok terhes. Valójában tavaly veszítettem el a méhemet rák miatt. És így néznek ki a velem egykorú nők. Szóval ha ez sértő számodra, az sajnálatos

- állt ki magáért Leslie. 

Az 59 éves hölgy válaszáról készült videó elterjedt a közösségi médiában, és Jamie Lee Curtis hollywoodi sztár is megosztotta az Instagramon. Michelle Pfeiffer színésznő is válaszolt a bátor kiállásra és "bravo"-t írt több tapsoló kézi emojival.

Leslie Horton 1995 óta dolgozik a Global Calgary televíziós állomásnál. Többször kapott már nem épp kívánatos üzeneteket, de elmondása szerint egyetlen egy férfitől folyamatosan kapja a megalázó megjegyzéseket. Egészen eddig hallgatott és nem foglalkozott az ilyenekkel, de úgy döntött, hogy ez alkalommal megszólal, mert az e-mail átlépett egy határt. Szerinte ez az üzenet az üzenet közvetlenül arra irányult, hogy megszégyenítse, megalázza és mindössze az volt a célja, hogy rosszul érezze magát. 

Világszerte milliók éltetik a televízióst, a Twitteren megosztott videó már több, mint négymillió megtekintésnél jár. 

- Jó vagy Leslie, nagyon jól kezelted a dolgot - írta egy kommentelő a videó alá. 

- Sajnálom, hogy ilyen trollokkal kell megküzdened, Leslie. Maradj ilyen és mindig szép - olvasható egy másik hozzászólásban. 

- Bárcsak elmondanád, ki az, aki ilyet írt neked, hogy rendesen megszégyenülhessenek - írta egy másik hozzászóló. 

Forrás: Sky News.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás