promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Pikali Gerda megmutatta hetyke, feszes cicijeit, melltartó nélküli képet posztolt Rékasi károly felesége
Borítókép:  YouTube/József Attila Színház
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Még több hasonló képet kérnénk karácsonyra.

Se szeri, se száma a hírességeknek, akiket Hódmezővásárhely adott az országnak: Antal Imre, Lányi Lala vagy Risztov Éve is itt született - és Pikali Gerda is, aki mai főhősnőnk. A színésznő hivatalos neve Rékasi Károllyal való házasságkötése óta Rékasi-Pikali Gerda - férjét mostanság a TV2-n futó Farm VIP-ben láthatják a televíziónézők a képernyőn. 

Pikali Gerda humán irányban kibontakozó érdeklődése már korán megmutatkozott, a helyi református gimnáziumot magyar-történelem szakon végezte el. A  Színház- és Filmművészeti Egyetemet 1996-ban kezdte el - abban az évben ezren jelentkeztek az iskolába, ahová végül 17 színész tanulót vettek fel. 

2 év múlva, 20 évesen, 1998 novemberében már Für Anikót helyettesítette a Madách Színházban, a következő évben pedig már társulati tag lett, Éva szerepét kapta meg a legendás színdarabban, Madách Imre Az ember tragédiájában, így hamarabb lett a színház tagja, mint hogy befejezte volna az egyetemet.

Szinte az összes nagy budapesti színházban játszott, és jelenleg is három társulatnak a tagja, több szerepben játszik, színpadi színésznői munkásságát már Jászai Mari-díjjal is elismerték. A színházas munkák mellett dolgozott televízióban is, 2004-től kezdve a Jóban Rosszban című sorozatban alakította Nagy Gabriella százados karakterét, és már pályája eleje óta dolgozik szinkronszínészként is.

Gerda a 21. századhoz is remekül alkalmazkodott, rutinosan használja a közösségi média nyújtotta lehetőségeket, pár napja Kiss Tibivel, a Quimby együttes frontemberével tett közé közös képet. Nekünk azonban egy egészen más jellegű fotón akadt meg a szemünk, ahol Gerda a kacérabb oldalát villantja meg nekünk:

Bevalljuk, Gerda nekünk is sokkal csalogatóbb még Lena Headeynél is, akinek a magyar hangját adta a 300 spártai királynéjaként, Gorgóként. Úgy tűnik, hogy a művésznő nagy jazz-rajongó is, találtunk róla egy videót, ahol a Dave Brubeck Quartet örökzöldjére, a Paul Desmond szaxofonos által írt Take Five-ra táncol, reméljük a jövőben is megtartja ezt a jó szokását:

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás