promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jennifer Lawrence testéről élő adásban csúszott fel a szoknya, krízis a stúdióban
Borítókép:  (C)Columbia Pictures/Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A műsorban közel 8 percen keresztül alakult ki egy kisebb krízis a szoknya ügye miatt.

Jennifer Lawrence neve az elmúlt időszakban többször is feljött újra Az éhezők viadal-filmsorozat kapcsán, hiszen a film univerzuma tovább bővült az Énekesmadarak és kígyók balladájával, amely egy előzményfilm Az éhezők viadalához, és a nagy mű cselekménye 64 évvel az ikonikus filmek előtt játszódik. A film egy olyan világba vezet minket vissza, amely még jóval Coriolanus Snow uralma előtt való. Snow ebben a filmben még fiatalon toppan elénk egy olyan helyzetben, amikor bizony a családja nem épp a legfényesebb helyeken mozog az ő világukban,

hiszen kegyvesztettek lettek Panemben.

A fiatal, de igazán tehetséges férfinek azonban adatok egy lehetősége, hogy megváltoztassa a sorsát, jó és rossz döntések tömkelegén kell majd keresztül mennie, hogy elérje a célját.

A film korábban hatalmas sikert aratott, Jennifer Lawrence karrierjét is nagyon meglódította, és bizony azóta is ikonikus alkotása a filmtörténelemnek, persze a kritikusoktól kapott bően jót és rosszat is. Jennifer Lawrence, akit az elmúlt időszakban a Ne nézz fel! című, a Netflixen bemutatott alkotásban láthattunk leginkább sziporkázni az elmúlt időszakban, pedig régi videóival is visszatért a közösségi média felületeire.

Az utóbbi napokban többek között egy olyan videó is elkezdett megint gőzerővel terjedni a közösségi média tereiben, amely már meglehetősen régi, mégis hatalmas népszerűséggel fut. A gyönyörű színésznő ezen a felvételen a BBC-n közel 8 percig gyürkőzik a túl rövid szoknyájával, és egyszerűen nem tud vele megbirkózni, hiszen annyira rövid, hogy egy-egy új póz alkalmával, bizony egyre feljebb megy.

Szóval az élő adásban az is megesik, hogy Jennifer Lawrence nem bírja tovább, és megakasztja a beszélgetést egy ponton, hogy véget vessen a nevezetes szoknyamizériának, ám a helyzet így is csak rövid időre oldódik meg:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás