promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Karácsonyi meglepetés külföldről
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Külföldön élsz, és idén nem tudsz hazalátogatni karácsonykor? Így szerezhetsz örömet karácsonyra szeretteidnek és barátaidnak a távolból!

Az okokat most ne firtassuk, de tény, hogy egyre többen élnek külföldön. A szám akár elgondolkodtató is lehet, mivel több mint 700 ezer embert és családot érint, hogy az év jelentős többségében távol vannak a szeretteiktől. Gyakran ez karácsonykor sincsen másként, ugyanakkor valamilyen formában a legtöbben mégis szeretnék megköszönteni a szeretteiket.

A kivándorlás nem új keletű dolog hazánkban, viharos történelmünk okán ez több hullámban jelentkezett már, elég ha csak az 1910-es évekre, 1945 vagy 1956 utánra gondolunk. Jelenleg is egy ilyen helyzetet élünk meg, igaz, az ok nem háborús. Bizonyos értelemben egy globális trend része, hogy nem feltétlenül ott éljük le az életünket, ahol megszületünk.

Aki tud, az a fontosabb ünnepekre idegenből is hazautazik, a karácsony pedig messze a legfontosabb ezek közül. Anyagi, munkahelyi vagy egyéb okokból azonban ezt sajnos sokan nem tudják megtenni, számukra különösen vigasztaló lehet a gondolat, hogy ma már külföldről is könnyedén fel tudják köszönteni az itthon élő szeretteiket az internetnek hála.

Karácsonyi ajándékcsomag bárhonnan

karácsonyi ajándékcsomag küldés egyre népszerűbb nálunk is, és ez korántsem véletlen, hiszen számos előnye van. Ezeket pedig leginkább azok tudják élvezni, akik távolról szeretnének, vagy távolról kénytelenek megajándékozni valakit. Gyors, biztonságos, minőségi és különleges – talán ezek a legfontosabb kulcsszavak, amellyel jellemezhetjük az ajándékküldést.

A Meglepetésem oldalán bárkinek találhatunk ajándékot, legyen szó barátról vagy rokonról, férfiről vagy nőről, gyerekről vagy felnőttről. Ráadásul az árképzés is olyan, hogy mindenki megtalálhatja a számára tökéletes választást. A karácsonyi ajándékcsomagok, ajándékboxok vagy ajándékkosarak között egyszerű a böngészés, köszönhetően az átlátható és logikusan összeállított felületnek. Könnyedén el fogsz igazodni rajta Te is.

Amennyiben külföldről rendelünk itthonra, vagyis a kiszállítás Magyarországon történik, akkor a kiszállítási idő a legtöbb esetben alig egy nap, bár karácsonykor érdemes előbb leadni a rendelést. A szállítás díja pont ugyanannyi, mintha otthonról rendelnél. Amennyiben ez fordítva történik, vagyis itthonról rendelsz egy külföldi országba, úgy természetesen megnő a célba jutási idő, de még így is nagyon baráti, hiszen Európa legtöbb országába öt nap alatt oda fog érni a csomagunk. A részletekről a meglepetesem.hu oldalán lehet tájékozódni.

Minőségi, különleges és egyedi ajándékok

Karácsonykor a szeretteinket mindig valami különlegessel szeretnénk meglepni. A meglepetesem.hu oldalán olyan ajándékokat találsz, melyek nem érhetőek el bárhol és mindegyik termék minőségi. Ezt külföldről is pont ugyanúgy kiaknázhatod, mint bármelyik magyar honfitársad itthonról.

A családi vállalkozásokban, kis manufaktúrákban készült édességek, legyen az csokoládé, lekvár vagy éppen szörp, mind egyediek. Ugyanúgy igaz ez azokra a gasztro különlegességekre, amelyek szintén nem elérhetőek a legtöbb áruházban. Finomak és 100 százalékban prémium minőséget képviselnek.

Ráadásul döntsünk bármelyik ajándékválogatás mellett, személyessé is tehetjük ezeket. Egy karácsonyi ajándékcsomag lehet előre összeállított, de mi maguk is kiválaszthatjuk a termékeket. Mindenesetre emellett még arra is van lehetőség, hogy egy személyes üzenetet vagy fényképet belecsempésszünk az ajándékba. Ha távol élünk a szeretteinktől, akkor ez talán még fontosabb, hiszen az ünnep is meghittebbé válik általa.

A Meglepetésemnél nem csak az általa kínált termékekre, de a csomagolásra is figyel. A prémium díszdobozok, melybe az ajándékok kerülnek, már önmagukban ajándék értékkel bírnak. A klasszikustól a kreatívig több stílus közül választhatunk. Az elegáns, stílusos megjelenés pedig már önmagában ünnepi hangulatot áraszt.

A karácsonyi ajándék rendelése

Az sem utolsó szempont, hogy a karácsonyi ajándék rendelése végtelenül egyszerű folyamat. Az említett jól felépített oldalszerkezet miatt a kiválasztás gyors és egyszerű. Ráadásul számítógép sem kell hozzá, mivel úgy van optimalizálva a Meglepetésem, okostelefonról is rendelhetünk, csupán internetkapcsolat kell hozzá.

Miután kiválasztottuk az ajándékot, maga a megrendelés nem vesz két percnél több időt igénybe, ez pedig a legelfoglaltabb emberek napjába is bőven belefér. A fizetéssel pedig szintén nem lesz probléma, mivel az utaláson túl, bármilyen bankkártyát elfogad a rendszer, de PayPallal is kiegyenlíthetjük a számlát.  

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás