promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Csak a feleségem halála után jöttem rá a szörnyű titkaira, azóta sem tudom felfogni, hogy tehette ezt velem
Borítókép:  Profimedia/ Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egy férfi felfedte, hogyan jött rá arra, hogy felesége megcsalta őt a házasságuk nagy részében.

A 44 éves amerikai férfi, Blake Butler teljesen a padlóra került, amikor szerelme, Molly Brodak 2020. március 8-án, mindössze 39 éves korában önkezével vetett véget életének, fájdalma azonban hamarosan még erősebbé vált, miután egészen megdöbbentő titkok derültek ki a feleségéről.

Blake, aki íróként tengeti a mindennapjait a Facebookon ismerte meg Molly-t, aki szintén írt és emellett egyetemi tanárként is tevékenykedett. A férfi pedig most a Molly című könyvében osztotta meg szerelmük piszkos részleteit. Mint az kiderült, a páros kapcsolata mindig is vad volt, amikor ugyanis először találkoztak volna, Molly börtönbe került. Miután kölcsönkérte szobatársa autóját, majd azzal vezetett, a nő nem tudta, hogy lejárt a jogosítványa, így letartóztatták, így kezdődött a kapcsolatuk.

A könyvében Blake elárulta, hogy Molly a rendőrautó hátuljából hívta fel, hogy elmondja neki, mi történt, de ő ahelyett, hogy ideges lett volna, inkább nevetett ezen, és azt mondta neki, hogy nem hiszi el, hogy emiatt késik majd el a randevújukról.

Miután Molly kiengedték a fogdából, a páros még aznap este egy bárba ment, ahol a nő elmagyarázta, hogy korábban agydaganata volt, és meg is mutatta neki az MRI-felvételét. A férfi úgy jellemezte őt, mint a káoszt, ami húz magával bárhova is mész.

Blake, aki mint mondja nagyon vonzódik a vad nőkhöz, végül 2017-ben vette feleségül Mollyt, a New York Postnak azonban nemrégiben bevallotta, hogy mindvégig tudatában van annak, hogy szerelme komoly depresszióval és a mentális betegségekkel küzd.

Tudtam, hogy depressziós, de hogyan tudott lemondani rólam? Hogyan tudna lemondani rólunk? Hogyan tudna lemondani önmagáról?

- hangoztatta a lapnak a gyászoló férj.

Molly tragikus halála után azonban Blake szörnyű hazugságok és a megtévesztés hálójába került. Felesége telefonján ugyanis olyan fotókat és videókat talált, amelyek felfedték hogy több férfivel is viszonyt folytatott a kapcsolatuk alatt, köztük az egyik tanítványával, röviddel az esküvőjük után.

A sokk ellenére a férj bevallotta, hogy az igazság feltárása után némileg megkönnyebbült.

Itt nem arról van szó, hogy cserbenhagytam volna, hanem arról, hogy ő hogyan építette fel ezt a hazugságvilágot.

- mondta.

Blake egy hónappal Molly halála után kezdte el írni nemrégiben megjelent könyvét a vele való élményeiről. Szörnyű felfedezései nyomán pedig azt gyanítja, hogy néhai felesége borderline személyiségzavarban szenvedhetett, így tapasztalatai leírásával szeretne segíteni hasonló cipőben járó társainak.

A Mollyval való kapcsolatomból kilépve tényleg megtanultam úgy tekinteni a világra, mint az öröm helyére a fájdalom helyett. Rájöttem, hogy Mollyval nem a szerelmet kerestem, hanem annak a módját, hogy elpusztítsam magam.

- tette hozzá.

A férfi jelenleg Baltimore-ban él új feleségével, akivel 2022-ben házasodtak össze.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás