promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
45 év után derült ki a szörnyű igazság a férfiről: a DNS-teszt minden titokról lerántotta a leplet
Borítókép:  Profimedia/ Illusztráció
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Míg egyesek elképesztő felfedezéseket tesznek a DNS-teszt segítségével, mások sajnálják azt a napot, amikor beleegyeztek a vizsgálatba.

Az elmúlt években világszerte tendencia lett, hogy az emberek többet akarnak megtudni a származásukról, múltjukról vagy családjuk eredetéről. Ehhez most a legfelkapottabb módszer az átfogó DNS-teszt elvégzése, ám ez sok esetben nem várt fordulatokkal jár egy-egy család életében.

Így történt ez egy a neve elhallgatását kérő személy esetében is, aki a Redditen fedte fel, hogy mi történt velük. A Mirror által kiszúrt bejegyzésben azt írták, hogy nemrégiben a családjuk összes tagjánál elvégeztették a DNS-vizsgálatot, ám az olyan megdöbbentő eredménnyel zárult, hogy teljesen szétszakította őket. A DNS-teszt ugyanis felfedte előttük nagypapájuk 45 éves titkát. Mint kiderült, a férfinek a több évtized alatt végig volt egy másik családja is.

67 éves és teljesen legális házasságban él egy másik nővel, aki nem a nagymamám. Volt egy esküvőjük, de valójában, jogilag nem is házasok. Van felesége, egy csomó gyereke és unokája a másik családjától. Ugyan sokat utazott a munkája miatt, de nem tudom, egyszerűen nem értem, hogyan tudta ezt eltitkolni mindeddig 

- írta a Redditen vélhetően az egyik unoka.

A férfi már 45 éve élt együtt a történetet megosztó személy nagymamájával, amikor kiderült, hogy a házasság nem volt valódi.

Egyikünknek sem volt fogalma róla, hogy mik zajlottak a háttérben és most komolyan olyan, mintha az egész családunk pusztult volna el, sőt a nagypapám másik családja is. Bárcsak visszamehetnék az időben és nem csináltuk volna meg ezt a hülye tesztet. Ha valaki ezt olvassa, ne csinálja. Komolyan, néhány dolgot jobb rejtve hagyni 

- figyelmeztetett a posztoló.

Az emberek azonnal kommentálni kezdték a bejegyzést. Az egyik hozzászóló azonban nem értett egyet a konklúzióval, szerinte ugyanis a DNS-teszt egy áldás és legalább megtudták végre az igazságot. A nagymamának pedig most végre lesz lehetősége megvédeni magát egy jó ügyvéd segítségével.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás