promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szomorú hírt közölt Terence Hill az oldalán, megható közös képpel üzent a régi daliás időkről
Borítókép:  Profimedia/ IMAGO
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Terence Hill oldalára a daliás régis szép időkből került fel egy kép, amikor még együtt voltak a legendák.

Terence Hill nem tart szünetet, a sztár minden héten közöl valami friss képet vagy nosztalgiafotót a régi nagy időkből, sokszor pedig olyan felvételek jelennek meg a közösségi média oldalán, amelyeket még sosem láthatott a nagyközönség, épp ezért nagyon sokan feliratkoztak a színészlegenda Instagram-oldalára. Ráadásul Terence Hill üzemeltet egy webshopot is, ahol elképesztő cuccok között válogathatnak azok, akik Bud Spencer-es és Terence Hill-es emlékeket szeretnének beszerezni, esetleg már arra gondolnak,

hogy milyen jó ajándék lehet ebből karácsonyra.

Terence Hill pedig az idő múlásával egyre több barátjától és ismerősétől köszön el a nyilvánosság előtt, nem is olyan régen a német szinkronhangjától, Thomas "Thommy" Dannebergtől búcsúzott, aki 81 éves korában hunyt el szülőhazájában. Kettőjük között igazi barátság fonódott az évek alatt, nagyon sokszor találkoztak is, ráadásul nyelvi korlátok sem voltak köztük, hiszen Terence Hill anyukája német volt, így a színész anyanyelvi szinten beszél németül is. Korábban amúgy nagyon sok német és olasz showműsorban is feltűntek Bud Spencerrel, természetesen ez annak is köszönhető, hogy Magyarország és Olaszország mellett elsősorban Németországban övezte a páros munkásságát óriási kultusz.

Többször vendégeskedtek például Thomas Gottschalk műsorában is, a szőke hajú legendát Magyarországon is nagyon sokan ismerhetik, hiszen ő tűnt fel a Haribo-reklámokban is a kilencvenes években, és ezek a reklámok Magyarországon is láthatók voltak nagyon sokáig a televízióban. Ráadásul thomas Gottschalk feltűnt a Virtuózok című magyar produkcióban is zsűriként korábban.

Thomas Gottschalk most 73 évesen távozott a legendás német műsor, a Wetten, dass...? című műsorból, amelynek nagyon sokszor vendége volt legendás duó Bud Spencer és Terence Hill is. Egy újabb korszak zárult le tehát a tévétörténetben, újabb legenda távozott most a képernyőről, a világ pedig szűkül.

Terence Hill megható fotóval emlékezett meg a régi daliás időkről, amikor még hárman együtt voltak a tévében, ő, Bud, és Thomas. A kép visszahozhatatlan emlékeket hoz tehát elő.

Így néz ki most egyébként a 73 éves legenda, Thomas Gottschalk:

(via Ripost)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás