promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ilyen durván még soha senki nem osztotta ki Azahriat, ezt már ő sem hagyhatja szó nélkül
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A hazai rapper szcéna fenegyereke is beleállt Azahriába.

Az utóbbi időben a csapból is Azahriah folyik. A fiatal előadó legutóbb európai turnéja kapcsán került a címlapokra, miután Nyugat-Európában is óriási sikert aratott, hiszen minden helyszínen teltház volt.

Úgy tűnik tehát, hogy az egész ország, és most már Európa egy része is Azahriah-lázban ég - a példátlan siker azonban közel sem jelenti azt, hogy a fiatal énekes-dalszerzőnek ne lennének kritikusai:

A hazai zenei szakma sztárjai már sokan elmondták a véleményüket az újpalotai rapper-énekes művészetéről - elég csak Nagy Feró, Koncz Zsuzsa vagy Kovács Kati nevét említeni. Legutóbb pedig Bereczki Zoltán találta saját gondolatait megosztásra érdemesnek a zeneszerzővel kapcsolatban.

ilyen zene szól a gyrososnál 20 éve

mondta nemrégiben a színész-énekes azzal indokolva kissé kritikus megjegyzését, hogy az alapok erősen a kortárs arab popzenére hajaznak.

Azahriah elképesztő sikere pedig a 90-es 2000-es évek legnagyobb rapper sztárját, Ganxsta Zolee-t sem hagyja hidegen, a Budapest Open Mic Bom Műhely című műsorában ugyanis most ő is - tőle megszokott módon egyáltalán nem finomkodva - kifejtette a véleményét a fiatal előadóról.

Ha valaki nézőszámokat csinál, és tényleg komoly hallgatottsága van, akkor azt nem lehet megkérdőjelezni

- hangsúlyozta a rapper a műsorban, majd hozzátette azt is, hogy  Azahriah „technikailag ügyes”, mit is lehetne mondani arra, aki három pusit csinál? - ezzel nyilvánvalóan Azahriah három telt házas koncertjére utalt, amit a jövő évben tart majd a Puskás Arénában.

Ganxsta Zolee-t azonban természetesen nem kell félteni, a dicséretet után ugyanis egy érdekes megjegyzést fűzött.

Technikailag ügyes, csak amit csinál, az olyan sz*r, hogy le a kalappal

– fogalmazott a rapper, aki azt azonban kihangsúlyozta, hogy szerinte ha valaki a sz*rt jól csinálja, az a nagy dolog.

A beszélgetés az alábbi videóban teljes egészében is megtekinthető:

 

Azahriah egyébként még egyetlen kritikára sem válaszolt, ami az eddigi sikereit elnézve nem is lehet véletlen, ugyanis jelenleg egyáltalán nem szorul rá arra. hogy nyilvánosan védje meg magát.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás