promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Durván át akarták verni a nézőket a Farm VIP játékosai, balhé lett belőle
Borítókép:  TV2
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Olyan fordulat következett be a Farm VIP adásában, hogy arra senki sem számított. 

Az ősszel ismét helyet kapott a TV2-n a Farm VIP, amelynek jelenleg a negyedik évadját adja le estéről estére a csatorna. Minden héten valakinek távoznia kell a farmról, az előző adásban a piros csapatnak kellett kiszavazást tartani arról, hogy kivel nem szeretnének tovább együtt élni. Ám a farmgyűlés közben fény derült egy egészen érdekes fordulatra is. 

A pirosak ugyanis sokszor elmondták már, hogy igazi családként működnek, ennek ellenére a gyűlés előtt egymás között megbeszélték, hogy ki az a csapatból, aki a leghaszontalanabb közöttük.

„Volt egy megbeszélésünk és én hű szeretnék lenni a megbeszélésünkhöz. Leültünk őszintén, átbeszéltünk mindent és a csapatérdeket kell figyelembe venni. Teljes mértékben igazuk van a csapattársaimnak, hogy nem lehet érzelmi alapon dönteni”

- fejtette ki Paprika Dorina Demcsák Zsuzsának az érzéseit a történtekkel kapcsolatban. 


Valójában ugyanis az történt, hogy a szavazást megelőző éjszaka leosztották a kártyákat a pirosak, megbeszélték, hogy Dorinára fogják tenni a szavazatokat. Azt is megbeszélték, hogy a farmgyűlésen végül Dorina Polgár Tündét hívja ki, a fiatal lány pedig veszítse el a küzdelmet. A megbeszéltektől azonban sokan eltértek, főleg úgy, hogy nem maradt titokban a tévénézők ellőtt a kis turpisság. Végül valóban Tünde és Dorina csapott össze egymás ellen, de végül az egykori luxusfeleségnek, Polgár Tündének kellett hazamennie. 

„Szerettem volna bizonyítani, Én egy leírható korosztály vagyok, egy leírható 50-es nő, aki sokat bőg, aki túl érzékeny, aki csak face to face tud megoldani mindent. Szerintem, ha ezt az egy dolgot átveszitek, ez a világon a legfontosabb. A tisztelet, a becsület és a család, nem a csapat, remélem ennyit át tudtam adni”

- búcsúzott Tünde a műsorból. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás