promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megyeri Csilla meztelen videót töltött fel az internetre: fürdőhab takarja testét és a kádban szexizik, de a videó vége az igazán izgalmas
Borítókép:  Youtube - BlikkTv
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kiütéssel küldött minket padlóra a látvány.

Megyeri Csilla közösségi média oldalait mindig érdemes fél, de akár két szemmel is figyelni. A most éppen az RTL Klub Sztárbox című műsorában vitézkedő Csilla médiakarrierje még az Alföld TV-nél indult műsorvezetőként, később a TV2-s Ázsai Expresszben való szereplése hozta meg számára az országos hírnevet.
Csilla szabad szájú stílusa nem mindenkinek jön be, de mi szeretjük a megosztó személyiségeket. Influenszerként számtalan márkával áll kapcsolatban, állítása szerint a műsorvezetésből egy ideje elege van, inkább más jellegű munkáira koncentrál jelenleg.

Csilla legutóbbi Instagram posztjában a fürdőszobájából jelentkezett be, a lehető legnagyobb örömünkre. Az első ami feltűnt nekünk, hogy Csilla fürdőszobája bizony még akkor is nagyon menő, ha a habos testű Megyeri Csilla nincs benne: rendkívül előkelő a szürke csempe és a nagy, gyönyörű fürdőkád.
Csilla igyekezett azonban még jobban feldobni a fürdőszobai hangulatot: különféle fürdőbombákkal a fürdővizét is színessé varázsolta, és ha már arra járt, bizony egy akkorát szexizett nekünk, hogy alig akartunk hinni a szemünknek: nagyon ravaszul csak némi fürdőhab takarja Csilla vonzó alakját, aminek valószínűleg a Sztárboxos edzések is jót tettek.

Úgy tűnik, Csilla olvasni is szeret, a fürdőkádban pihenéshez egy könyvet is választott, méghozzá egy Marilyn Monroe-ról szólót, Istennő címmel - könnyen lehet, hogy az egykori legendás amerikai szőke szépség Csilla példaképe.
Csilla számára a Sztárbox kellemetlen élményeket is tartogatott: emlékezetes volt mérkőzése Berki Mazsi ellen, ahol Mazsi bizony kiütéssel vetett véget a mérkőzésnek. Csilla azóta már azt nyilatkozta, hogy szeretne revansot venni és szerinte az edzője is elismerősen beszélt az általa végzett munkáról és hozzáállásáról.

Erről ebben a videóban beszél, igen részletesen:


Mi nagyon reméljük, hogy ha összejön a visszavágó, azt egy fürdőkádban fogja a két szépség megrendezni - talán még a Sztárboxnál is többen néznék, ha egy tippet kéne adnunk a csatorna főnökeinek.

A forró fürdős habos videót itt tudjátok megnézni:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás