promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lebukott a TV2: Kiesett játékossal befolyásolják a végeredményt, hátbaszúrások és átverések sorozata a műsorban
Borítókép:  TV2 Sajtóosztály
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kiesett az egyik leghíresebb páros, ám ez nem jeleneti azt, hogy ne befolyásolnák továbbra is a játék alakulását.

Bombaként robbant a hír, hogy Győzike és Bea kiesett az előző adásban, bármennyire is próbálkoztak, régóta érezték már, hogy ők a leggyengébb láncszemek a műsorban. Győzike ennek ellenére még magát is meglepte, annyira elszánt volt az utolsó párbajnál, utólag nyilatkozott is róla a Mokkában, hogy amiért ment, azt végül elhozta, több alkalommal is felülkerekedett a saját félelmein.

A bent maradáshoz azonban ez sem volt elég. Viszont a távozás előtt Stohl András nem mindennapi lehetőséget ajánlott fel Győzikének és Beának: a bent maradt párosok közül kiválaszthatnak egyet, akiknek óriási előnyt adhatnak. Ezzel tulajdonképpen még a végeredményt is befolyásolni tudják. Győzőék választása végül Tuvic Aleksandrára és Kornélra esett, akik így értesültek a dologról:

Az előny arról szól, hogy a másnapi párbaj során a versenyzők hátrányokat oszthatnak ki a többieknek, Aleksandráék viszont erről a lehetőségről már most értesülnek, ami lehetőséget ad nekik arra, hogy összefogjanak más párokkal, akiknek elárulják ezt az információt. Ekkor indult csak meg igazán a taktikázás, hogy mégis kivel szövetkezzenek, és hogy akivel szövetkeznek, abban megbízhatnak-e tényleg?

A Párharc lényege, hogy sokszor a legerősebbnek vélt játékosok kényszerülnek párbajra, ez így történt legutóbb is, mikor Győzike Rékasi Zsigmonddal kellett megmérkőzzön. Zsigmondék azonban a visszatérés után is a legerősebb párosnak tűnnek, így Aleksandra és Kornél jobbnak látta elásni a csatabárdot, amit egy különleges vacsorameghívás keretén belül tettek meg. A nyalizás Zsigmondéknak is feltűnt, Kornél úgy gondolta, hogy ez a smúzolás már túl sok:

Miközben jópofiznak az asztalnál, igazából már készülnek a hátba szúrásra, mert a szövetséget valójában Dorkának és Jodival kötötték meg.

A dolgot tovább bonyolította, hogy Dorka és Jodi utána a harmadik párossal, Stana Alexandrával és Meggyes Dáviddal is szövetkeznek. Rékasi Zsigmond és Melitta tehát igencsak nehéz helyzetbe került most, úgy tűnik mindenki összefogott ellenük, azonban ezek a szövetségek elég gyenge lábakon állnak, itt már bármikor bekövetkezhet egy pálfordulás.

Mi történik itt? Ki fogja legközelebb elárulni a másikat, és megszegni az ígéretét? Hátbaszúrások sorozata kezdődik most azzal, hogy Győzike és Bea a kiesés után beleszólhattak a játék menetébe...
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás