promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Bugyi nélkül fotózták a partiban Megan Fox-ot? A csodatestű világsztár lenyűgözte a rajongókat
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Úgy tűnik, Megan Fox egy bugyi nélküli fotóval örvendeztette meg a rajongóit.

Bár Megan Fox sosem volt jó színésznő, mindazonáltal ismert világsztár, akit elsősorban csodatestű szépsége tett híressé. A Transformers-filmek bombázója számtalan filmben kapott már szerepet, nem is olyan régen A feláldozhatók 4. részében tűnt fel Jason Statham partnereként; ebben a produkcióban megmutatta, hogy egy ütős akciófilmben nem csak jajongani és menekülni tud, hanem a fegyverrel is jól tud bánni, ha kell.

A színésznő nemrég a Good Morning America című műsorban osztotta meg gondolatait a korábbi kapcsolatairól, illetve arról, hogy hogyan kezelte a különféle traumákat, amiket az életében elszenvedett. Mint azt a Transformers sztárja elmondta, több bántalmazó kapcsolata is volt - és ezekben többnyire nem csak pszichológiailag bántalmazták, hanem fizikailag is.

Azt persze nem árulta el, hogy konkrétan melyik korábbi partnere okozott neki fájdalmat - előző társai között volt Brian Austin Green, Shia LaBeouf, és David Gallagher is.

Hogy könnyebben fel tudja dolgozni a traumákat, írt egy versgyűjteményt Pretty Boys Are Poisonous címen. Az írással tulajdonképpen egy öngyógyítást eszközölt magán, és mint az említett műsorban fogalmazott, szándékosan hagyta ki a versgyűjtemény egyes darabjait, hogy ne kössék össze a személyes életének pontjaival.

Megan Fox-nak több mint 21,6 millió fős követőtábora van a közösségi médián. A színésznő meg is szokta hálálni a rajongók hűségét és kedves szavait, ugyanis gyakran oszt meg magáról olyan képeket, amiken elég sokat mutat meg tökéletes testéből. Az egyik, nem is olyan régen publikált fotóján olyan, mintha bugyi nélkül pózolna, de hogy ez mennyire igaz, azt csak a világsztár és a fotós tudhatja.

Az alábbi képek a GQ Party-n készültek A feláldozhatók 4. sztárjáról.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás