promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Igazi karácsonyi csodaországgá alakította az otthonát a nagynéni, szívszorító oka volt rá
Borítókép:  Profimedia/ Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egy igazán szívettépő történet látott napvilágot karácsony előtt néhány héttel.​

Egy Liverpoolban élő nagynéni igazi meseországgá változtatta a házát karácsony előtt. Az akciója célja igen nemes és nem csak az ünnepi hangulatról szól.

Lindsey Bertenshaw ugyanis abban reménykedik, hogy ezzel sikerül összegyűjtenie annyi pénzt, hogy egy modern tolószéket vásárolhasson kilencéves unokahúgának, Sienna Alfonsónak, aki fél szívvel született, és sem beszélni, sem enni nem tud rendesen.

„Fél szívvel született, és már kiskorától kezdve görcsrohamai voltak és vesebetegség is kínozta. Néhány hónappal ezelőtt pedig bedagadt a lába és a térde, amire az orvosok először azt hitték, daganat lehet a testében. Leukémiára vizsgálták, ám végül HPOA-t diagnosztizáltak nála, ami nagyon ritka. Nem kezelhető, de olyan, mint az ízületi gyulladás, azóta már járni sem tud”

- mesélte el a szomorú történetet a nagynéni.

A család mostanra a liverpooli Hunts Crossban lévő otthonát igazi téli csodaországgá változtatta, egyrészt azért, hogy meghozza az emberek hangulatát a közelgő önnepekhez, valamint hogy összegyűjtsék a létfontosságú pénzt Sienna kezeléséhez.

„Sienna szereti a természetet, a vízeséseket, a kinti programokat, de a mostani tolószékkel nem tudunk vele rendesen elmenni sehova. Nagyon sok mindenen keresztülment, de olyan erős és mindig boldog, az egész közösség szereti. Születése óta halálosan beteg, de ez csak egy újabb dolog, amivel meg kell küzdenie”

- ecsetelte a Liverpool ECHO-nak az unokahúgáért aggódó nagynéni.

A Liverpool-i ház igazán lenyűgöző díszekben pompázik és már most is rengetegen csodálták meg a lenyűgöző műalkotásnak is felérő épületet. A család abban bízik, hogy az emberek jóindulatának köszönhetően sikerül majd megvenniük Siennának a számára megfelelő tolószéket, és ezzel is megkönnyíthetik majd kicsit az életét. 

Erre pedig így karácsony előtt kifejezetten jó esélyeik vannak, főleg úgy hogy a történetükről a legismertebb brit lapok is beszámoltak.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás