promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így néz ki Berki Mazsi párja, végre megmutatta magát Zoltán, a titokzatos üzletember
Borítókép:  Sajtóklub
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Berki Mazsi párja végre kamera elé állt, hogy megmutassa magát.

Berki Mazsi már régóta együtt van új párjával, Zoltánnal, akit mind ez idáig nem is láthattunk teljesen sem képen, sem videófelvételen. Ha ki is került róla fotó, akkor is kitakarták az arcát, de úgy tűnik, most már elérkezettnek látta az időt, hogy megmutassa magát az országnak; a titokzatos üzletember ugyanis a Fókusz kamerája előtt beszélt arról, Mazsi hogyan és milyen keményen készült fel a Sztárbox mérkőzéseire.

Berki Mazsi, a Gumimacik főcímdalára bevonuló édesanya magabiztosan menetelt eddig a Sztárbox-ban: miután legyőzte Megyeri Csillát, sikerült magát a "momzillát", Janicsák Vecát is legunyóznia egy rendkívül izgalmas és sportszerű meccsen. De hogy ki lesz kategóriájában a döntős ellenfele, az csak vasárnap este derül ki; az viszont biztos, hogy Dobos Evelin vagy Nyári Dia lesz az.

Mazsi párja, Kajári Zoltán mindig a szorító mellől szurkol kedvesének; ez az elődöntőben sem volt másképp. A Fókusz kérdésére az üzletember elárulta, hogy Mazsihoz hasonlóan leizzadt és elfáradt csak attól, hogy lentről bíztatta szerelmét, egyúttal arról is beszélt, milyen egy olyan erős, sportos nővel együtt élni, mint a Mazsi.

„Nekem is muszáj edzenem, meg én is diétán vagyok. Szigorú edzéstervem van, ne maradjak le mögötte, mert még bajba kerülök a végén otthon”

- mondta Zoltán, aki férfiasan bevallotta, hogy nem mer szerelmével vitázni.

Berki Mazsi párja hozzátette, hogy mióta az édesanya bokszol, sokkal jobb a kapcsolatuk, mint korábban; nagyobb egyetértés van közöttük.

Aki kíváncsi arra, hogy néz ki a titokzatos üzletember, az tekerjen az alábbi videóban 1 perc 50 másodperchez:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás