promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kecskés Enikő kívánatos gazellatestéről hiányzik a ruha, mindenki T. Dannyre irigykedik csábos szerelme miatt
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az egykori szépségkirálynő mindig vevő egy-két bevállalós fotóra, Kecskés Enikő új posztja alatt csak úgy sorjáznak a tüzes kommentek.​

Kecskés Enikő szeret a figyelem középpontjában lenni, ami nem is annyira furcsa egy szépség királynőtől. A fiatal modell még 2018-ban  nyerte meg a Miss Universe versenyét, akkor egy egész országot lenyűgözött egyedülálló szépsége, sokan mégis csak az elmúlt hetekben ismerték meg, mert sokáig ő is versenyben volt az Ázsia Expressz nemrég véget ért évadjában, ahol a szintén modell Kafiya Rea Millával alkottak egy párt.

Enikő modellként dolgozik, ezért az instagram feedje is tele van extravagánsabbnál extravagánsabb fotókkal, amiket a rajongóival oszt meg. Arra is volt már példa, hogy teljesen meztelenül fotózkodjon, gondosan ügyelve arra, hogy az intim részeket kitakarja:

De sokszor sokkal jobban megmozgatja a rajongók fantáziáját, mikor van rajta ruha. Az Ázsia Expressz adásai alatt is rengetegen követték, hogy hogyan boldogul a csinos modell, sokan bevallottan csak miatta ültek le a televízió elé. Enikő népszerűségére a csatorna is fel volt készülve, a lány ugyanis idő előtt kiesett a műsorból, ám végül mégis visszatérhetett, és majdnem a végállomásig menetelt.

Ezen a fotón viszont például a csábos párducbeállás az, amitől eldobja mindenki az agyát. A felvételre Enikő különösen büszke lehet, hiszen a Sugarbird fotózásán készült felvételt külön pinnelte is az oldalán:

Enikő tisztában van kivételes testi adottságaival, és rengeteget játszik a nőiességével, noha egy interjúban bevallotta, kicsit fiús testalkatúnak gondolja magát. Rengeteg fotója van, ami erősen rájátszik a szexualitására, hol a feneke villan ki, hol a mellvonala. Bár korábban többen is afelől érdeklődtek, hogy hova jár feltöltetni a száját, Enikőtől tudjuk, hogy a természetnek köszönheti kivételesen csábos, telt, széles ajkait.

Bát hivatalosan nem erősítették még meg, számos lesifotó és beszámoló árulkodik arról, hogy Enikő jelenleg T. Dannyvel alkot egy párt, akit hétvégente a Dancing with the Stars adásaiban láthatunk versenyezni, az egyik műsorba Enikőt is meghívták, és a kulisszák mögül pontozta a produkciókat, akkor például T Dannynek végtelen számú pontot adott, ami még sosem történt meg korábban. Ha rajta múlna, T. Danny biztosan megnyerné a versenyt, igaz e nélkül is jó esélyei vannak erre.

Enikő gazellatestét legutóbb a legfrissebb fotóján csodálhatjuk meg, amin parfümöt reklámoz, de ezt a férfi követők aligha veszik észre. Az urak nem szégyellték megragadni az érintőképernyős billentyűzetet az okostelefonon, és lelkes tüzes emojikkal fejezték ki, mit gondolnak a képről, amibe minden bizonnyal némi irigység is vegyült, hiszen nem lehetünk mind T. Dannyk.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás