promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Bruce Willis felesége gyászos poszttal jelentkezett, szomorú szavai megrázták a rajongókat
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Bruce Willis felesége a gyászról posztolt.

Világszerte aggódnak a 68 éves Bruce Willisért, akinél még tavaly diagnosztizáltak frontotemporális demenciát, ami problémákat okoz az ember viselkedésében, személyiségében, de még a nyelvhasználatban is. Lassan alakul ki, de ahogy egyre inkább halad előre a betegség, egyre rosszabb lesz az illető állapota.

A Die Hard sztárja most is otthon van családja körében; szerettei minden idejüket vele töltik, és bár örülnek, amikor egy-egy pillanatra még visszatér az igazi Bruce Willis, ez már nagyon ritkán fordul elő. Barátai, ismerősei is igyekeznek minél többször látogatni őt, de már nem igen ismeri fel őket sem.

Bruce Willis felesége, Emma az elmúlt hónapokban eléggé beleásta magát a témába, és már nem csak férjén, de azokon is segít, akik hasonló problémákkal küzdenek, mint ő maga. Emma a közösségi oldalán számolt be róla, hogy az elmúlt időszakban több leckét is kapott az élettől, majd megosztott egy szomorú idézetet.

„Néha megkapod, amit akarsz. Máskor pedig leckét kapsz türelemről, időzítésről, összehangolódásról, empátiáról, együttérzésről, hitről, kitartásról, rugalmasságról, alázatról, bizalomról, értelemről, tudatosságról, ellenállásról, célról, tisztaságról, gyászról, szépségről és hasonlókról. Bárhogy is legyen, te nyersz”

- idézi a Mirror Willis hitvesét.

A rajongók mindig örülnek, ha kapnak valamilyen kis infót Bruce Willis állapotáról, de jó hírre már egyáltalán nem számít senki sem. Tisztában vannak azzal, hogy az a Bruce Willis, akit a filmekből ismertek meg, már nem fog visszatérni, ezért mindenki úgy akarja majd megőrizni az emlékezetében, amilyennek kedvenc akciófilmjeikben láthatták őt. Most ismét nagyon felkapott lett a Die Hard; nem csoda, hiszen ugyanolyan karácsonyi klasszikus, mint mondjuk a Télapu vagy a Reszkessetek betörők.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás