promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ámulatba ejtő 70-es lett a Die Hard-filmek fürtös szépségéből, így néz ki most Bonnie Bedelia
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Bruce Willis feleségét játszotta a Die Hard-filmekben, most 75 évesen így néz ki Bonnie Bedelia.

1988-ban, tehát idén 35 éve mutatták be Bruce Willis nagysikerű akciófilmjét, a Die Hard - Drágán add az életed!-et, ami kora egyik legjobbjának számított a műfajon belül. Sokak szerint a Die Hard volt az akciófilmek felélesztője, ugyanis olyan produkciók megvalósulását alapozta meg az '90-es években, mint az Úszó erőd, Az 57-es utas, vagy a Féktelenül.

A Bruce Willis, Alan Rickman, és Bonnie Bedelia főszereplésével készült alkotás összesen öt folytatást kapott, és sokáig egy előzménytörténet is tervben volt McClane címen, ami elsősorban John és Holly kapcsolatára épült volna, ugyanakkor egy folytatás, egy hatodik epizód is lett volna egyben a franchise-on belül; végül semmi nem lett ebből a projektből, és mivel köztudott, hogy Bruce Willis állapota milyen rohamosan romlik a betegsége miatt, kijelenthetjük, hogy a 2013-as Drágább, mint az életed-del végleg lezárult a Die Hard.

A Die Hard egy igazán különleges kultfilm az akciófilmek között: mivel karácsonykor játszódik, nagyon sokan ugyanolyan ünnepi örökzöldként tekintenek rá, mint a Reszkessetek betörők-re, vagy a Karácsonyi énekre.

Korábban mi is besoroltuk azok közé a legjobb karácsonyi filmek közé, amik valójában nem is karácsonyiak, csak valamilyen formában megjelenik bennük a szeretet ünnepe.

A franchise-ban Bonnie Bedelia alakította a Bruce Willis által alakított John McClane feleségét, aki már a film bemutatásakor is 40 éves volt. Azóta eltelt 35 év, a Golden Globe- és Primetime Emmy-díjra jelölt színésznő most 75 éves, de egyáltalán nem látszik rajta a kor.


Kevesen tudják róla, hogy a teljes neve Bonnie Bedelia Culkin, mivel ő Kit Culkin testvére. Tehát a színésznő a Reszkessetek betörők! Kevinjét alakító Macaulay Culkin nagynénje.

Bonnie-t az 1983-as Nő a volánnál-ban nyújtott alakításáért Golden Globe-díjra jelölték, majd a Bukott angyalok című sorozat epizódszerepe miatt a Primetime Emmy-jelölést is megkapta. A Die Hard-filmek után számos egyéb televíziós szerepet is elvállalt a '90-es években, majd főszereplő lett a 2001 és 2004 között futó Az ügyosztály című rendőrségi drámasorozatban. 2010-ben a Vásott szülők egyik főszereplője volt, 2017-ben pedig A kijelölt túlélő 2. évadjában láthattuk.

Így néz ki most 75 évesen a Die Hard-filmek sztárja:

(Fotó: Fresherslive)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás