promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Pokoli borzongás kerítette hatalmába a nőt, miután a fürdőszobában kinyitotta a szekrényét
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A nő a rettenetről beszélt, miután meglátta, hogy az nem egy egyszerű szekrény a fürdőszobában.

Az utóbbi időben igazán óriási népszerűségnek örvendenek azok a videók az online terekben, ahol a friss ingatlanba költöző új lakok megmagyarázhatatlan jelenségekről számolnak be a költözés kapcsán. A legborzasztóbb az egészben az, hogy nem paranormális látomásokról van szó, tehát nem szellemeket látnak vagy ezekhez hasonló megmagyarázhatatlan dolgokat, hanem igen hétköznapi dologról van szó, bár megmagyarázhatatlan jelenségekről. A TikTok-on lett rövid időn belül nagyon felkapott zsáner a titkos szobák és rejtett kuckók megtalálása egy-egy ingatlan esetén, természetesen mindez költözés után.

Olyan szobákról és helyiségekről van szó, amelyek nem szerepeltek az alaprajzon, és a tulajdonos csak véletlen talált rájuk. 2022-ben az egyik legnagyobb nézettséget egy olyan videó hozta, amelyben a tulajok arról számolnak be, hogy a fürdőszobában a tükör mögülről érezték a hideget szállingózni, majd nem sokkal később arra jöttek rá, hogy több rejtett szobát is rejt a lakás. Ezt pedig ki is nyitották, és nagyon jól dokumentálták a közösségi terekben.

Rengeteg ilyen esettel találkozhattok a TikTok-on, ám most egy különlegesebbről számolt be a New York Post, egy nő a fürdőszobájában talált ugyanis egy rettenetes átjárót, majd egy titkos szobát, amely tele volt gyermekkéz lenyomatokkal a falon. A nő az alagsori fürdőszobájában volt, és a szekrényt nyitotta ki, amikor még egy kis reteszt talált a szekrényben, itt sokszor a sminkszerek vannak elrejtve. De most nem azokat találta meg.

A retesz mögött egy hatalmas szoba volt, amelyben gyermekrajzok, lábnyomok és kéznyomok voltak felfestve a falra. Ráadásul számára ismeretlen gyermekneveket is talált a titkos szobában, amelytől megijedt, így sokan tanácsolták neki, hogy hívja fel a rendőrséget, hátha köze lehet valamilyen ügyhöz, vagy éppen a ház sötét múltjához.

Íme a titkos szoba:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás