promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elizabeth Hurley nadrág nélkül, apró bugyiban flangált London utcáin? Ezerszer fogod újra és újra nézni ezt a videót
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Zseniális videó látott napvilágot a sztárról.

Elizabeth Hurley a csodálatos szépség, akit egész életében csodálnak a rajongók, a kor nem látszik meg rajta semennyire, tényleg olyan, mintha most állna előttünk a Bájkeverő című filmben Brendan Fraser oldalán, pedig az a film már több évtizeddel korábban jött ki, az utóbbi időben pedig tényleg nagyon kevés filmet készített a sztár. De ez nem jelenti azt, hogy eltűnt volna a rajongó elől, hiszen a közösségi oldalain szinte minden nap posztol képeket vagy éppen videókat, így nem tűnt el, csupán másik bizniszt visz, elsősorban bikinik és fürdőruhák tervezésével foglalkozik,

és sokszor ő maga is marketingeli ezeket a közösségi szájtokon.

Nos, elizabeth Hurley elképesztően sok rajongóval rendelkezik ezeken az oldalakon, szinte csak Jennifer Lopez versenyezhet vele, aki maga is nagyon sok videót és képet posztol, hiszen számtalan márka reklámarca. Most Elizabeth Hurleyről egy elképesztő videó került fel az Instagram-ra, amelyen London utcáin láthatjuk a bájos színésznőt/modellt, aki bámulatos formában van, és olyan ruhát visel, amely szinte varázslatot művel a szemünk előtt. Őszi ruha, amely olyan, mintha szoknya is lenne egyben, miközben azt érezzük, hogy egy kicsit hiányzik alóla a nadrág is, és csupán fehérneműt visel a színésznő.

Hurley amúgy korábban számos vele készült interjúban ecsetelte, hogy mi a tökéletes alak titka, így sokszor hivatkozott a rengeteg zöldségre és a mogyoróvajra, mint nassolnivalóra.

Íme a szemkápráztató videó:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás