promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A homlokára tetováltatta a barátja nevét a fiatal nő, de ami ezután következett az lesokkolta az internetet
Borítókép:  Profimedia/ Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A brit influenszer nem akármilyen dologra szánta el magát, videót is feltöltött arról, ahogyan a homlokát szétvarrják.

Megdöbbentette az embereket az a brit nő, aki a közösségi média platformjain megosztotta, hogy egy hatalmas tetoválást csináltatott magának. Ebben pedig az a különleges, hogy a hölgy a szerelme nevét varratta méghozzá a homlokára.

Ana Stanskovsky influenszerként tevékenykedik és már a meghökkentő tetkó előtt is jó néhány varrott forma borította a testét. A feltöltött videójában jól látszik, hogy besétál egy tetováló szalonba, ahol a"Kevin" nevet kéri, hogy tetoválják fel a homlokára. Kezdetben úgy tűnt, hogy nagy fájdalmai vannak, a végeredménynek aztán pedig elképesztően örült. 

Szerinted tetszeni fog neki? 

- tette fel a kérdést a videóban, miután a tükörbe nézett.

Nem sokkal ezután az interneten sokan kételkedni kezdtek a tetoválásban. A legtöbben azt kérdőjelezték meg, hogy a tinta valódi-e valójában.  Ana szóval könnyen lebukott, ugyanis kiderült később, hogy valóban nem igazi a tetkója. Elmondása szerint azonban nem azért csinálta mindezt, hogy követőket szerezzen, hanem azért, hogy rávilágítson valami egészen fontos dologra. 

Megbántam a tetoválásomat...de nem ezt. Mert valójában ez nem egy igazi tetoválás. Az ok, amiért becsaptam az egész internetet, az az, hogy üzenni szeretnék a fiataloknak és mindazoknak, akik tetoválásokat szeretnének a testükre. Szeretném, ha mindenki tudná, hogy én megbántam néhány tetoválásomat, és te is megbánhatod a sajátodat, ha idősebb leszel. Emiatt úgy érzem, az én felelősségem, hogy beszéljek, megosszam a tapasztalataimat, elvégre amikor az emberek meglátnak a közösségi médiában, az első dolog, amit észrevesznek rajtam, az a tetoválásaim. Tehát ha befolyásolok embereket, akkor a megfelelő módon akarom ezt tenni

- fejtette ki az influencer a videójában, ahol letörölte a Kevin feliratot a fejéről. 

Egyébként a hölgy több tízmillió megtekintést ért el a TikTokon, amikor közzétette a videóját. Persze, kapott hideget és meleget is miatta. 

Forrás: NDTV

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás